hola

El Centre Cívic la Rambla va acollir ahir dimecres 30 de novembre l’acte commemoratiu del Dia internacional de la ciutat educadora que ha promogut el PEC de Santa Perpètua. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’educació Pere Garcia, van ser els encarregats de donar lectura al manifest en el marc d’una activitat inter-generacional. El manifest posava en valor el municipi com a promotor de la participació i el treball conjunt de la ciutadania en la definició del model comú de ciutat.

Santa Perpètua forma part de l’associació internacional de ciutats educadores juntament amb 500 altres ciutats més de 36 països de tots els continents. L’objectiu d’aquestes diades és crear consciència sobre la importància de l'educació i visualitzar el compromís de l'Ajuntament com a administració més propera al ciutadania per situar-la com un vector generador de benestar, convivència, prosperitat i cohesió social.El manifest també expressava que Santa Perpètua ha de ser un espai de pau i d’oportunitats, on es respiri seguretat i benestar, on es garanteixin els drets i es creïn oportunitats per totes i tots.

El regidor d’Eduació, Pere Garcia, va explicar que ciutat educadora no fa referència a l’educació formativa sinó vivencial. «La formació en el respecte, la convivència i en les relacions entre persones és ser ciutat educadora» ha indicat Pere Garcia.Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va considerar que l’activitat inter-generacional ha estat un encert per la promoció de valors de grans a joves tot destacant que aquest és l’esperit de les ciutats educadores.


Foto: L'alcaldessa i el regidor d'Educació van donar lectura al manifest / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]