hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua s’adhereix a la commemoració del Dia Mundial de la Sida 2022 que enguany es celebra sota el lema Igualtat Ja. La façana de l’Ajuntament llueix un llaç de color vermell, símbol de la lluita contra la sida. A més, en els equipaments municipals durant el dia d'avui es distribueixen llaços vermells. En aquesta ocasió la font de la rotonda de la font no s'il·luminarà de color vermell ja que només funciona una hora al dia a causa de l'alerta per sequera.

ONUSIDA ha acordat commemorar aquesta jornada amb el lema Igualtat Ja fent una crida a l'acció que pretén impulsar-nos a treballar en totes aquelles accions pràctiques que s'han demostrat necessàries per abordar les desigualtats i ajudar a posar fi a la sida.

L’entitat demana el compromís per augmentar la disponibilitat, la qualitat i la idoneïtat dels serveis per al tractament, les proves i la prevenció del VIH perquè totes les persones rebin l'atenció que necessiten. També reclama una reforma de les lleis, les polítiques i les pràctiques “per abordar l'estigma i l'exclusió a què s'enfronten les persones que viuen amb el VIH, els grups de població clau i les poblacions marginades, de manera que tothom sigui respectat i benvingut”. ONUSIDA sol·licita garantir l'intercanvi de tecnologia per permetre un accés igualitari a la millor ciència per al VIH tant entre les comunitats com entre el sud i el nord del món.


Foto: El llaç vermell simbolitza la solidaritat amb les persones afectades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]