hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua s’adhereix a la commemoració del Dia Mundial de la Sida 2022 que enguany es celebra sota el lema Igualtat Ja. La façana de l’Ajuntament llueix un llaç de color vermell, símbol de la lluita contra la sida. A més, en els equipaments municipals durant el dia d'avui es distribueixen llaços vermells. En aquesta ocasió la font de la rotonda de la font no s'il·luminarà de color vermell ja que només funciona una hora al dia a causa de l'alerta per sequera.

ONUSIDA ha acordat commemorar aquesta jornada amb el lema Igualtat Ja fent una crida a l'acció que pretén impulsar-nos a treballar en totes aquelles accions pràctiques que s'han demostrat necessàries per abordar les desigualtats i ajudar a posar fi a la sida.

L’entitat demana el compromís per augmentar la disponibilitat, la qualitat i la idoneïtat dels serveis per al tractament, les proves i la prevenció del VIH perquè totes les persones rebin l'atenció que necessiten. També reclama una reforma de les lleis, les polítiques i les pràctiques “per abordar l'estigma i l'exclusió a què s'enfronten les persones que viuen amb el VIH, els grups de població clau i les poblacions marginades, de manera que tothom sigui respectat i benvingut”. ONUSIDA sol·licita garantir l'intercanvi de tecnologia per permetre un accés igualitari a la millor ciència per al VIH tant entre les comunitats com entre el sud i el nord del món.


Foto: El llaç vermell simbolitza la solidaritat amb les persones afectades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]