hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va celebrar el divendres 2 de desembre el sorteig públic per escollir les 14 famílies de l'Escola de La Florida i les 12 de l'Escola Bernat de Mogoda que properament constituiran les primeres comunitats energètiques del municipi. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que va recordar que el sorteig es va celebrar perquè es van inscriure més famílies que places disponibles. El conveni signat amb l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda i l'AMPTA de La Florida ja recollia aquesta opció.

Ara l'Ajuntament notificarà a les famílies que han estat escollides per formar part de la comunitat energètica i signaran el contracte d'accés a les dades de consum amb l'objectiu també de rebre assessorament per augmentar l'estalvi energètic i econòmic

Sergi Hernández va explicar que properament es posarà en marxa una segona fase de la comunitat energètica al voltant de l'escola La Florida que anirà adreçada als socis i sòcies de l’AV CJ La Florida, entitat a la que ja es va presentar el projecte per desplegar el potencial que té la instal·lació fotovoltaica del centre educatiu.

Els beneficiaris disposaran d’una aplicació (app) que els ajudarà a adaptar els hàbits per maximitzar l’autoconsum i rebre consells d’estalvi i d’eficiència.


Foto: El sorteig es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]