hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va celebrar el divendres 2 de desembre el sorteig públic per escollir les 14 famílies de l'Escola de La Florida i les 12 de l'Escola Bernat de Mogoda que properament constituiran les primeres comunitats energètiques del municipi. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que va recordar que el sorteig es va celebrar perquè es van inscriure més famílies que places disponibles. El conveni signat amb l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda i l'AMPTA de La Florida ja recollia aquesta opció.

Ara l'Ajuntament notificarà a les famílies que han estat escollides per formar part de la comunitat energètica i signaran el contracte d'accés a les dades de consum amb l'objectiu també de rebre assessorament per augmentar l'estalvi energètic i econòmic

Sergi Hernández va explicar que properament es posarà en marxa una segona fase de la comunitat energètica al voltant de l'escola La Florida que anirà adreçada als socis i sòcies de l’AV CJ La Florida, entitat a la que ja es va presentar el projecte per desplegar el potencial que té la instal·lació fotovoltaica del centre educatiu.

Els beneficiaris disposaran d’una aplicació (app) que els ajudarà a adaptar els hàbits per maximitzar l’autoconsum i rebre consells d’estalvi i d’eficiència.


Foto: El sorteig es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]