hola

Centenars de veïns i veïnes es van aplegar aquest divendres 2 de desembre a la plaça de la Vila per assistir a l’encesa oficial dels llums de Nadal. La festa, que va tornar a ser un èxit de participació, va incloure un espectacle de l’alumnat de dansa i teatre de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) inspirat en el conte infantil La cuca de llum descobreix el Nadal, de Pilar Arnaus.

L’enllumenat incorpora enguany elements nous i s’encendrà cada dia fins al 6 de gener durant quatre hores i mitja. Enguany, de nou, tots els llums decoratius són led amb l’objectiu de reduir la contaminació i afavorir un major estalvi energètic. El regidor de Promoció Local, Antonio Egea, ha destacat que una de les novetats de l'enllumenat és una bola de Nadal de cinc metres de diàmetre a través de la qual es pot passar per l’interior i que es troba ubicada a la plaça de la Vila.

L'Informatiu demana a la ciutadania que qui es faci una fotografia en aquest nou element nadalenc la pengi a instagram i etiqueti la imatge amb el hastag SPM és Nadal i nomeni el compte @linformatiuspm.

El regidor de Promoció Local, Antonio Egea, ha indicat que tots els llumns instal·lats disposen de tecnologia led amb l'objectiu "d'estalviar energia i ser més sostenibles" i que s'escurçarà durant una hora diària l'encesa de llums que s'apagaran entre les deu i un quart d'onze de la nit.Egea ha recordat que els llums s'han instalat als principals eixos viaris i comercials del municipi per crear més ambient nadalenc i fomentar l'activitat comercial de proximitat.Per últim, el regidorha destacat l'espectacle que va realitzar l'EMA per donar la benvinguda a l'enllumenat nadalenc que ha donat el tret de sortida a la programació de Nadal i Reis.


Foto: Aquest element, una bola de 5 metres de diàmetre, és una de les novetats de l'enllumenat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]