hola

Dissabte 17 de desembre es va celebrar a Santa Perpètua la Fira de Nadal, una edició més que va aglutinar força públic encara que de manera desigual segons les franges horàries. A la plaça de laVila i a la Rambla totes les parades, la trentena previstes, van estar a punt a les deu del matí malgrat la pluja fina que queia a aquelles hores. Aquesta situació meteorològica va fer traslladar la festa del tió al Vapor. Amb l'animació de Més Tomàquet més de 200 infants van fer cagar el Tió de Santa Perpètua.

Les entitats i els comerços van oferir tota mena de productes i obsequis relacionats amb el Nadal i, tot i que l'hora de finalització prevista era ales set va ser una hora més tard quan es desmuntava degut al bon ambient i la quantitat de persones que hi havia. Entre el públic els Gegants de Santa Perpètua que van participar activament tan a la Festa del Tió com a la Fira de Nadal.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha destacat que la pluja inicial no va desanimar les entitats i els comerços que van estar preparant a l'hora fixada d'inici de la Fira de Nadal i que van allargar l'horari de tancament per la gent que hi havia a les set de la tarda.

La Fira de Nadal incloïa, entre d'altres, la Festa del Tió. Aquesta activitat,de la qual van gaudir més de 200 infants amb les seves famílies, es va haver de celebrar a l'Aula Vapor. Neus Garcia ha destacat l'èxit dels jocs de fusta de diferents temàtiques que es van instal·lar a la Fira de Nadal i ha recordat que l'afluència de públic va augmentar a la tarda.


Foto: La Rambla va ser un dels espais de la Fira Nadal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]