hola

La companyia CASSA impulsa al municipi sota el nom CASSA amb tu un nou model d’atenció a la ciutadania.

El nou projecte aposta per una atenció continuada (24/365); multimèdia on s’afegeix l’atenció via Whatsapp, a més de la web, l’oficina presencial, el Twitter i el telèfon; inclusiva, amb opció d’intèrpret en llengua de signes per a persones sordes; i multi-idioma, amb traducció simultània en 15 idiomes, gràcies a un software de traducció simultània. La companyia informarà d’aquestes mesures a la propera factura dels clients del municipi.

L’oficina de CASSA a Santa Perpètua, situada al polígon de La Creueta, és la primera d’Espanya que participa en aquest nou model d’atenció de CASSA i la seva implantació s’emmarca en el projecte de col·laboració públic-privat Biotop, que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Santa Perpètua i CASSA.

A la presentació del nou model d’atenció va assistir Sergi Hernández, regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica; Montse Ruiz, cap de Servei de CASSA a Santa Perpètua; Jordi García, responsable de Clients Front-Office; Joan Parte, gerent; Josep Escartín, director de Clients; així com la persona encar­regada de l’atenció presencial de CASSA a Santa Perpètua, Paula Calvo.

El regidor de Canvi Climàtic ha valorat aquest nou servei i ha avançat que, entre d’altres accions, CASSA estudia la implantació d’un oficina itinerant al barri de Can Folguera coincidint amb el projecte A-porta, en el que col·labora la companyia amb la CONFAVC i l’Ajuntament; així com adherir-se a la Xarxa de Punts liles. També posar a disposició del municipi, fonts itinerants per esdeveniments culturals i episodis d’onades de calor.


Foto: El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica durant la seva visita a l'oficina de CASSA a Santa Perpètua / CASSA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]