hola

Les obres de construcció de l'Skate-Park, que s'ubicarà al Parc dels Ametllers, van començar ahir 9 de gener i tenen una durada de tres mesos. El projecte es va adjudicar a l'empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros. Amb motiu de la contsrucció d'aquest nou equipament esportiu, les parades del mercat ambulant que s'ubicaven al passeig de la Florida compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del recinte firal. El trasllat s'iniciarà aquest mateix 12 de gener. L'Ajuntament recorda que no es podrà estacionar en aquest aparcament tots els dijous fins que durin les obres.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.


Foto: Les obres es van iniciar ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]