hola

La Regidoria de Promoció Local ha demanat la col·laboració de la Diputació de Barcelona en la segona edició del Festival Canallada "per transformar-la en un festival referent a la província", segons ha explicat el regidor de Promoció Local, Antonio Egea. El passat 22 de desembre es va celebrar una reunió entre la presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor; el president de l'Àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Pere García, i el regidor de Promoció Local, Antonio Egea amb l'objectiu d'abordar la propera edició del Festival Canallada, previst per a l'octubre de 2023."Ha estat una reunió molt positiva, explica Egea, que afegeix que "hem volgut aconseguir una major implicació de la Diputació en la segona edició de la Canallada i, amb el que hem parlat, hem trobat noves vies de desenvolupament del festival".

Arrel de l'èxit de la primera edició, celebrada el passat 12 d'octubre, des de la Regidoria de Promoció Local es van plantejar la necessitat de transformar-la en una cita periòdica per a "famílies inquietes", assenyala Antonio Egea que recorda que "tot va néixer com un reconeixement al comportament que van tenir els infants durant la pandèmia, i volem mantenir aquesta trobada perquè les famílies de Santa Perpètua la van fer seva i es va convertir en referent per a d'altres municipis, per això hem demanat la col·laboració de la Diputació, per transformar-la en un festival referent a la província".

Per la seva part, la diputada Eva Menor va valorar molt positivament la Canallada i el gran resultat obtingut. "És un festival per a famílies que té molt potencial per a Santa Perpètua i que pot arribar a ser un punt de trobada per a d'altres municipis, però li hem de buscar una vessant diferent que la faci més atractiva. Això serà el que treballarem ara amb l'Ajuntament".

A més, des de la Diputació es va recomanar també implicar al Consell Comarcal per aconseguir un enfoc més comarcal. Els regidors Antonio Egea i Pere García van acceptar molt bé la proposta i van anunciar que es posaran a treballar de seguida."Tot i que al maig hi haurà eleccions municipals, la Canallada ha de continuar sigui qui sigui al govern municipal perquè és un premi a les famílies de Santa Perpètua, i treballaré per aconseguir-ho fins al final", conclou Egea


Foto: Antonio Egea, Pere García i Eva Menor, durant la reunió / Reg Promoció Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]