hola

La campanya Cap infant sense joguina que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 66 infants de 31 famílies en situació de vulnerabilitat.

El Consistori ha volgut destacar que la inclusió d'aquesta acció a la campanya SPM és Nadal ha ajudat a fer atendre que és una activitat municipal. L'aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines ha sumat un 22% de les joguines que s'han fet servir, gràcies a les donacions fetes a través de la Xarxa de Centres Cívics i del punt que per segon any ha muntat la immobiliària Romo Real Estate.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair el suport de l'alumnat de l’Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procès d’elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, ha detallat que "els encàrrecs de joguines i llibres s'han fet a establiments locals que han facilitat aquesta tasca".

El lot ha estat fet amb la idea que les famílies van donar sobre el tipus de joguina que els agradava, però, de moment, a la regidoria esperen que els facin arribar com ha estat la rebuda d'aquests regals. Ana Bajo ha subratllat que el Cap infant sense joguina no és només una acció de Serveis Socials sinó que és de tot el municipi i que englobar-la en la campanya SPM és Nadal ha ajudat a difondre aquesta idea.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat de manera important respecte anys anteriors. Aquest 2023 han estat un total de 66 infants de 31 famílies mentre que l'any anterior van ser 96 infants de 46 famílies vulnerables. Són 30 infants menys i 15 famílies menys. Si la comparativa es fa amb altres anys encara és més destacada la disminució. per exemple el 2020 van ser 76 famílies i 170 infants. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha donat molta importància a aquesta dada perquè això pot significar que l'economia familiar ha anat millorant aquest darrer anys.


Foto: Infants del Servei Comunitari preparant els lots / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]