hola

La campanya Cap infant sense joguina que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 66 infants de 31 famílies en situació de vulnerabilitat.

El Consistori ha volgut destacar que la inclusió d'aquesta acció a la campanya SPM és Nadal ha ajudat a fer atendre que és una activitat municipal. L'aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines ha sumat un 22% de les joguines que s'han fet servir, gràcies a les donacions fetes a través de la Xarxa de Centres Cívics i del punt que per segon any ha muntat la immobiliària Romo Real Estate.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair el suport de l'alumnat de l’Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procès d’elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, ha detallat que "els encàrrecs de joguines i llibres s'han fet a establiments locals que han facilitat aquesta tasca".

El lot ha estat fet amb la idea que les famílies van donar sobre el tipus de joguina que els agradava, però, de moment, a la regidoria esperen que els facin arribar com ha estat la rebuda d'aquests regals. Ana Bajo ha subratllat que el Cap infant sense joguina no és només una acció de Serveis Socials sinó que és de tot el municipi i que englobar-la en la campanya SPM és Nadal ha ajudat a difondre aquesta idea.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat de manera important respecte anys anteriors. Aquest 2023 han estat un total de 66 infants de 31 famílies mentre que l'any anterior van ser 96 infants de 46 famílies vulnerables. Són 30 infants menys i 15 famílies menys. Si la comparativa es fa amb altres anys encara és més destacada la disminució. per exemple el 2020 van ser 76 famílies i 170 infants. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha donat molta importància a aquesta dada perquè això pot significar que l'economia familiar ha anat millorant aquest darrer anys.


Foto: Infants del Servei Comunitari preparant els lots / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]