hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda estudia la creació d’una oficina d’informació sobre la transició energètica.

Per aquest motiu, una delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, va visitar la Casa de l’Energia del Prat de Llobregat, un equipament municipal dedicat a la informació i assessorament per donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la transició energètica.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que l’oficina del Prat “és pionera” i “de referència en l’atenció a la ciutadania” per donar impuls a la transició energètica i afegeix que “és un bon exemple” per impulsar tant la vessant educativa i informativa de les energies renovables com la didàctica amb exemples de com la ciutadania pot optimitzar i reduir el consum energètic.

L’edil ha explicat que aquest equipament també promou les comunitats energètiques i interpel·la en la reducció i estalvi en el consum d’energia tant en l’àmbit domèstic com industrial. A més dinamitza activitats educatives entorn als estalvis en el consum que poden generar aparells d’eficiència energètica. També dona assessorament a la ciutadania alhora de realitzar contractes de subministrament i disposa d’un servei especialitzat entorn a la pobresa energètica.

Sergi Hernández ha expressat que aquest punt d’atenció ciutadana “encaixa amb la nostra política municipal entorn a la transició energètica” i “ens permet avançar en la reducció de CO2 i en els consums energètics i aconseguir els objectius de la transició energètica i en la lluita contra el canvi climàtic”.


Foto: La delegació municipal va visitar la casa de l'Energia del Prat / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]