hola

La 32a Mostra de Teatre de Santa Perpètua de Mogoda comença aquest diumenge amb l'obra professional You Say Tomato, de Joan Yago, amb Anna Moliner i Joan Negrié. La funció començarà a les 18 hores al Teatre del Centre.

Dues obres professionals i sis amateurs conformen la programació d'aquesta 32a Mostra de Teatre de Santa Perpètua que organitza entre els mesos de gener i març el Grup de Teatre Tàndem amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Cinc obres amateurs optaran al Premi Espectador dotat amb 300 euros que s'entregarà el 26 de març després de l'estrena per part de Tàndem de l'obra Karen.

El preu de les entrades d'aquesta primera obra és de dotze euros i es poden adquirir a través de la plataforma www.entrapolis.com. També es pot accedir a través del web del Grup de Teatre Tàndem i a taquilla trenta minuts abans de l'inici de la funció.

La segona obra professional, Una teràpia integral, es representarà en el marc de la Festa Major d'Hivern, el 5 de març. Aquesta comèdia, de Cristina Clemente i Marc Angelet, està protagonitzada per Abel Folk, Roger Coma, Llum Barrera i Andrea Ros. El preu de les entrades és de 15 euros.

Pel que fa a les obres amateurs, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa representarà el 29 de gener Molt soroll per res, de William Shakespeare; PAMteatre del Casal de Sant Pere de Terrassa oferirà el 4 de febrer l'obra de Dagoll Dagom La nit de Sant Joan; el Centru de Canet de Mar posarà en escena el 12 de febrer La reina de la bellesa de Leenane, de Martin McDonagh; Anem de Canto de Sant Joan de Vilatorrada oferirà el 26 de febrer l'obra Super Trouper, amb les cançons d’ABBA; i el Grup de Teatre Cassanenc de Cassà de la Selva representarà el 12 de març Mort accidental d’un anarquista, de Dario Fo.

La mostra clourà el 26 de març amb l'estrena de Tàndem Karen, un thriller familiar que indaga els límits morals de l'autor Ever Blanchet. Les entrades, al preu de vuit euros, es poden adquirir a la plataforma entrapolis i a taquilla des de 30 minuts abans de cada funció. Les entrades per als majors de 65 anys i els menors de 14 tenen un preu de sis euros.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha explicat que l'obra professional que podrem veure diumenge versa sobre uns actors que volen muntar una companyia de teatre. Alonso ha apuntat que té tocs de musical i de comèdia.Pel que fa a les obres amateurs que competiran pel Premi Espectador aquesta edició hi ha obres clàssiques però que s'interpreten amb apostes en escena, vestuari, interpretació i direcció que les fan una mica diferents, segons ha matisat Alonso, que ha afirmat que hi ha funcions de diversos gèneres.

Oriol Alonso ha assegurat que per als grups de teatre és un al·licient poder emportar-se un premi de la Mostra i més quan és el públic el que decideix.

D'altra banda, les obres de climatització del Teatre del Centre no estan acabades però, Tàndem assegura que hi haurà un sistema de calefacció provisional per tal de condicionar l'espai com amb la calefacció anterior.

La 32a Mostra de teatre començarà aquest diumenge i finalitzarà el 26 de març amb l'estrena de Tàndem. Oriol Alonso ha expressat les ganes que ja tenen en el grup per posar en escena per primer cop el thriller Karen.


Foto: La 32 Mostra de Teatre arrenca amb You Say Tomato / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]