hola

 

La Xarxa de Centres Cívics Municipals ha endegat la recollida de propostes entre els usuaris i la ciutadania de cara a preparar la nova programació del curs 2023-2024.

El procés participatiu es podrà fer online en aquest enllaç i de manera presencial. Fins al 5 de febrer es podrà participar en el recull de propostes d'activitats que enguany es planteja d'una manera més gràfica. S'han creat quatre seccions que tindran una imatge idèntica en el formulari telemàtic i en els murals que trobarem als centres cívics. Les activitats actuals que es volen mantenir tal qual es col·locaran a la secció identificada amb una nevera, aquelles que es volen modificar en algun aspecte haurien d'estar a la secció de la rentadora, si una activitat ja no interessa aniria a parar a la secció il·lustrada amb una galleda d'escombraries i les noves propostes a la secció amb la imatge de la bombeta.

El procés d'inscripció a la nova temporada està previst que comenci al mes de maig, per això ara és molt important començar a establir quines són "les activitats que es volen fer per tenir un programa el més acurat possible a les necessitats de la ciutadania", segons ha explicat la Cap de la Unitat d’equipaments socioculturals, Encarna Gata.

Gata ha detallat de quina manera aquest cop es podrà participar en aquest procés pel qual s'han creat quatre seccions diferenciades que s'aniran omplint amb les aportacions presencials i online. La Cap de la Unitat d’equipaments socioculturals ha matisat que la informació del procés s'envia a tots els usuaris actuals per tal que puguin participar telemàticament o presencialment, però que espera que hi hagi "altra ciutadania que també s'interessi per prendre part perquè vulgui fer activitats a la Xarxa".

Encarna Gata ha comentat que és més fàcil la participació presencial per a les persones que són usuaris perquè a més tenen al personal dels centres cívics que els recorden i ensenyen on està el mural.


Foto: Recull de propostes al Centre Cívic de Can Folguera / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]