hola

 

L’Escola Bernat de Mogoda ha celebrat el Diaescolar de la no violència i la Pau amb un acte simbòlic amb l’alumnat i les famílies. Els infants van crear al pati de l’escola el símbol de la Pau i seguidament, representants de cada grup-classe, van llegir algunes frases i versos de poemes relacionats amb la pau. L’acte va finalitzar amb la reproducció de la cançó Give peace a chance, de John Lennon.

El director de l’Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, va explicar que és important celebrar aquesta jornada perquè "no es pot oblidar que hi ha infants i persones que es troben passant per dificultats arreu del món".

Durant l’acte, la direcció de l’Escola Bernat de Mogoda va destacar que "la comprensió dels processos socials i culturals, la construcció d’una cultura del respecte, la implicació social i la col·laboració són punts importants" dins del seu projecte.

El director, Fran Moro, va expressar que els temes de consciència global es troben al pla anual del centre i que a classe es treballa amb activitats prèvies la commemoració d’algunes jornades com el Dia Mundial de la Pau.Les famílies de l’alumnat han pogut compartir aquesta jornada amb els infants i el professorat. Fran Moro va explicar que la nova direcció contempla que pares i mares "han de compartir moments amb els seus fills i filles" i obren les seves portes perquè vegin el treball del centre i els infants.


Foto: Alumnat i professorat al pati del centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys
23 Maig 2024 09:30 - RedaccióEls delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys

Els delictes coneguts a Santa Perpètua van baixar l’any passat gairebé un 11% respecte les dades [ ... ]

Crida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba
22 Maig 2024 11:38 - RedaccióCrida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport [ ... ]

Els primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments
22 Maig 2024 11:12 - RedaccióEls primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments

Durant els primers sis mesos de funcionament de l’app de la zona vermella i de la zona DUM (Distribució [ ... ]