hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua invertirà uns 370.000 euros en una nova fase del Pla d’asfaltat que inclou sis noves actuacions al carrer de Lleida; a l’avinguda de Jacint Verdaguer; a les avingudes Set i Setze, al barri de la Florida; al camí antic de Santiga i a la rotonda limítrof amb el municipi de La Llagosta.

La durada de les obres està prevista en un mes i tres setmanes. Aquesta nova actuació inclou un àmbit total d’asfaltat de més de 7.000 m2 i forma part del programa d’Inversions Municipals 2021-2023. El Consistori ha informat que el projecte es troba en fase d’adjudicació.

La primera fase del Pla d’asfaltat es va portar a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el car­rer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. En aquesta primera intervenció, que es va dur a terme a la primavera de 2022, es va destinar més de mig milió d’euros. Una segona fase es va executar al setembre i va incloure l’asfaltat de l’avinguda de Santiga i del carrer Coders, situat al polígon industrial Santiga on es van invertir més de 290.000 euros.

Amb la nova actuació, el Consistori ha destinat més d’un milió d’euros en la millora del ferm de més d’una desena de carrers del nucli urbà i vials dels polígons industrials de la ciutat


Foto: Asfaltat del carrer d'Ausiàs March en el marc de la primera fase del Pla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]