hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua invertirà uns 370.000 euros en una nova fase del Pla d’asfaltat que inclou sis noves actuacions al carrer de Lleida; a l’avinguda de Jacint Verdaguer; a les avingudes Set i Setze, al barri de la Florida; al camí antic de Santiga i a la rotonda limítrof amb el municipi de La Llagosta.

La durada de les obres està prevista en un mes i tres setmanes. Aquesta nova actuació inclou un àmbit total d’asfaltat de més de 7.000 m2 i forma part del programa d’Inversions Municipals 2021-2023. El Consistori ha informat que el projecte es troba en fase d’adjudicació.

La primera fase del Pla d’asfaltat es va portar a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el car­rer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. En aquesta primera intervenció, que es va dur a terme a la primavera de 2022, es va destinar més de mig milió d’euros. Una segona fase es va executar al setembre i va incloure l’asfaltat de l’avinguda de Santiga i del carrer Coders, situat al polígon industrial Santiga on es van invertir més de 290.000 euros.

Amb la nova actuació, el Consistori ha destinat més d’un milió d’euros en la millora del ferm de més d’una desena de carrers del nucli urbà i vials dels polígons industrials de la ciutat


Foto: Asfaltat del carrer d'Ausiàs March en el marc de la primera fase del Pla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]