hola

Ràdio Santa Perpètua vol compartir el Dia Mundial de la ràdio que se celebra el 13 de febrer després que fos aprovat per la UNESCO. Aquest any 2023 el lema és Ràdio i pau. Com no podia ser d’una altra manera, Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) s’adhereix a aquesta celebració i en aquesta ocasió ho farà amb una programació especial que s’emetrà des del Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua (plaça de Miquel Martí i Pol). Els magazins Fem matí i Jo mai mai es fan avui en directe des d’aquest equipament.

El conductor del Fem matí, Andrés Aracil, ha explicat que serà un programa especial que inclourà diverses seccions entre les quals, la que cada setmana realitza amb membres del Club de lectura del Casal Cívic, una tertúlia i ha convidat a un antic col·laborador del programa Juan Caro. L’espai s’emet de dilluns a divendres a 10 a 13 hores.

Pel que fa a la tarda, el Dia Mundial de la Ràdio es viurà també de manera diferent al magazín Jo mai mai que dirigeix la Gemma Abasolo. Aquest espai que s’emet cada dia de 16 a 18 hores traslladarà el seu contingut habitual al Casal Cívic i Comunitari.

La UNESCO vol destacar amb el lema d’enguany Ràdio i pau que la ràdio independent és un pilar per a la prevenció de conflictes i la consolidació de la pau. La ràdio modera tensions i propicia converses de reconciliació i reconstrucció. Programes i informatius independents assenten les bases d’una democràcia sostenible i una bona governança ja que reuneix proves sobre el que està succeint, informa la ciutadania, explica el què està en joc i fa mediació en el diàleg social, afirma la UNESCO

La Ràdio, en podcast

En aquest Dia Mundial, Ràdio Santa Perpètua agraeix la confiança ciutadana en la seva programació i en la participació activa de la cinquantena de persones que la fan possible. La vintena de programes que emet Ràdio Santa Perpètua es poden escoltar en la versió podcast al web radio.staperpetua.org on també es poden sintonitzar online les emissions. Ràdio Santa Perpètua també disposa de pàgina al Facebook


Foto: El col·laborador i cantant Juan Caro i Andrés Aracil, durant el programa d'avui / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Crida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui
15 Abr 2024 09:04 - RedaccióCrida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el Consell Municipal de Medi Ambient per a avui 15 d’abril [ ... ]

La Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina
11 Abr 2024 11:28 - RedaccióLa Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina

La Regidoria de Joventut organitza avui en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs [ ... ]

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]