hola

El nou projecte Futbol obert és ja una realitat. Un total de 34 joves d'entre 12 i 18 anys han començat aquest mes a entrenar en el Camp Municipal de Futbol Paco Navarro. S'han pogut formar dos equips que entrenen uns dilluns i dimecres i altres dimarts i dijous.

"Aquest és un projecte de ciutat", segons ha subratllat la regidora d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ja que l'impuls del mateix ha estat una proposta de diverses entitats socials del municipi com ara entitats veïnals i les ONGD Asperpol i SPSolidària que l'Ajuntament de Santa Perpètua ha vehiculat amb la col·laboració de la UCF Santa Perpètua. Futbol obert és un projecte de caire social, inclusiu, mixt i comunitari amb la pràctica de futbol com a protagonista. Els equips de futbol de nois i noies s'han dividit per edats, un de 12 a 14 anys i un altre de 15 a 18 anys.

El dia 22 de febrer va tenir lloc un acte de presentació del projecte amb les famílies dels participants dels entrenaments dels dimecres, les entitats implicades i representants municipals. En el decurs de l'acte es va lliurar l'equipació als integrants dels projecte.

La regidora d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha fet una crida a les noies d'entre 12 i 18 anys que vulguin jugar a futbol per tal que s'apuntin perquè encara resten sis places i seria molt interessant que l'ocupessin noies ja que ara mateix només hi ha dues dones.Bajo ha subratllat que aquest és un projecte de ciutat i que és necessària la implicació de moltes persones.


Foto: Autoritats, representants de la UCF i d'entitats amb joves i famílies participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]