hola

Les escoles i instituts de Santa Perpètua ofereixen les seves jornades de portes obertes. La cita és important perquè dona a conèixer les seves instal·lacions i els seus projectes educatius a les famílies just abans del procés de preinscripció per al nou curs.

L’Escola Barcanova serà la primera a obrir les seves portes a les famílies interessades al PFI (Programa de formació i inserció) i a l'IFE (itinerari formatiu específic: auxiliar en curs d'animals i espais verds) així com en el cicle formatiu de grau mitjà d'activitats eqüestres.

Aquest dissabte 25 de març serà el torn dels Instituts Rovira Forns i Estela Ibèrica que realitzaran les seves jornades de portes obertes de 9.30 a 13.30 h. Les escoles Tabor, Santa Perpètua i Sagrada Família obriran portes el 25 de 10 a 13 h.

La setmana vinent continuaran les portes obertes dels centres educatius. El dia 27 de febrer i l’1 de març, l’escola Bernat de Mogoda farà la seva jornada de portes obertes a les 9.30 h, 11 h i 15.30 h; l'Escola La Florida les farà el 28 de febrer a les 9.15 h i a les 15 h i l’IE Santiga ho farà el 28 de febrer i el 2 de març a les 9.30 h i a les 15.30 h amb xerrades a les 11 h i les 17 h.

El regidor d'Educació, Pere García, considera que és molt important per a les famílies assistir a totes les portes obertes dels centres que tinguin pensats per conèixer bé totes les escoles i instituts.García ha detallat els centres educatius que fan jornades de portes obertes aquest dissabte.

El regidor d'Educació ha especificat les portes obertes de la setmana vinent en la qual alguns centres ofereixen visites guiades, xerrades i algunes en horari lectiu per poder comprovar com es viu un dia a dia.


Foto: INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]