hola

Les escoles i instituts de Santa Perpètua ofereixen les seves jornades de portes obertes. La cita és important perquè dona a conèixer les seves instal·lacions i els seus projectes educatius a les famílies just abans del procés de preinscripció per al nou curs.

L’Escola Barcanova serà la primera a obrir les seves portes a les famílies interessades al PFI (Programa de formació i inserció) i a l'IFE (itinerari formatiu específic: auxiliar en curs d'animals i espais verds) així com en el cicle formatiu de grau mitjà d'activitats eqüestres.

Aquest dissabte 25 de març serà el torn dels Instituts Rovira Forns i Estela Ibèrica que realitzaran les seves jornades de portes obertes de 9.30 a 13.30 h. Les escoles Tabor, Santa Perpètua i Sagrada Família obriran portes el 25 de 10 a 13 h.

La setmana vinent continuaran les portes obertes dels centres educatius. El dia 27 de febrer i l’1 de març, l’escola Bernat de Mogoda farà la seva jornada de portes obertes a les 9.30 h, 11 h i 15.30 h; l'Escola La Florida les farà el 28 de febrer a les 9.15 h i a les 15 h i l’IE Santiga ho farà el 28 de febrer i el 2 de març a les 9.30 h i a les 15.30 h amb xerrades a les 11 h i les 17 h.

El regidor d'Educació, Pere García, considera que és molt important per a les famílies assistir a totes les portes obertes dels centres que tinguin pensats per conèixer bé totes les escoles i instituts.García ha detallat els centres educatius que fan jornades de portes obertes aquest dissabte.

El regidor d'Educació ha especificat les portes obertes de la setmana vinent en la qual alguns centres ofereixen visites guiades, xerrades i algunes en horari lectiu per poder comprovar com es viu un dia a dia.


Foto: INS Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]