hola

L’associació cultural Mogoda Country Daring Boots vol celebrar amb tota la ciutadania els seus deu anys d’existència i, per aquest motiu, ha organitzat una jornada festiva que tindrà lloc aquest diumenge a la zona de l'amfiteatre del parc Central. Des de les 10.30 h i fins a les 19.30 h l’entitat ha programat ballades exhibicions i altres propostes.

Al matí Mogoda Country ha proposat dues ballades, una d'elles estarà dirigida per Pol F. Ryan i Algaly Fofana i adreçada a joves, a la tarda hi haurà ballada de clàssics i exhibicions amb Montse Moscardó, Maria Jesús Osuna i Maite Alemany. Al migdia, s’oferirà la possibilitat de dinar al parc Central amb la instal·lació de taules i cadires per fer un pícnic i també hi haurà botigues d'elements country.Mogoda Country ha preparat un fotocall amb l'objectiu que tothom que vulgui pugui fer-se fotos i tenir un record del desè aniversari de l'entitat.

La presidenta de l'associació Mogoda Country, Rosa Ventura, ha animat als joves del municipi a conèixer aquest tipus de ball i per això els convida a participar del ball que ensenyaran els joves Pol F. Ryan i Algaly Fofana a les 11.30 h.

Ventura ha detallat el programa que hi haurà a la tarda amb ball d'una vintena de professors, exhibicions i balls diversos.La presidenta de l'associació Mogoda Country, Rosa Ventura, ha recordat que aquest tipus de ball va arribar a Santa Perpètua gràcies a l'Associació veïnal Centre Vila que li va cedir espai per començar amb les classes. Ventura ha afirmat que no s'imaginava fa deu anys que creixeria tant.

Foto: Ballada country al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]