hola

L’associació cultural Mogoda Country va celebrar diumenge passat els seus deu anys d’existència amb una jornada festiva que per culpa de la meteorologia es va celebrar a la pista exterior coberta d'Esports. Totes les activitats programades es van traslladar fins a aquest punt i es van poder desenvolupar totes i amb molt d'èxit de participació, segons l'organització.

Al matí Mogoda Country es van fer dues ballades, una d'elles dirigida per Pol F. Ryan i Algaly Fofana i adreçada a joves, a la tarda es van ballar clàssics i exhibicions amb Montse Moscardó, Maria Jesús Osuna i Maite Alemany. Al migdia, es van instal·lar taules i cadires per dinar a base de pícnic i també es van poder adquirir elements country.Mogoda Country va preparar un fotocall on moltes persones es van fotografiar i una exposició fotogràfica d'aquests deu anys d'existència.

La presidenta de l'associació Mogoda Country, Rosa Ventura, s'ha mostrat molt contenta amb la quantitat de participació registrada diumenge i de considera que unes 200 persones van assistir a la festa d'aniversari que en el moment dels balls omplien la pista exterior coberta d'esports. Ventura ha expressat que a l'amfiteatre del parc Central, on estava previst celebrar l'acte, no haurien cabut.

Rosa Ventura ha volgut agrair la col·laboració de les alumnes de l'entitat que van fer possible tota la organització de la festa amb la creació d'una exposició, un fotocall, la rebuda a les persones assistents i el muntatge de les taules per al pícnic.La presidenta de l'associació Mogoda Country ha avançat que farà la proposta a l'Ajuntament de Santa Perpètua per tal que aquesta festa es converteixi en una festa local muntada conjuntament i que es faci cada any.


Foto: Un moment de la festa de Mogoda Country / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]