hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí recupera aquest mes de març dues activitats que havia deixat de fer durant el període d'obres. A partir d'ara tornaran a muntar-se exposicions bibliogràfiques mensuals i també es poden tornar a fer els exàmens d'acTIC. Aquest mes també es recupera l'horari d'obertura de dissabte ( de 9.30 a 13.30h)

Dimecres passat la Biblioteca va tornar al seu edifici habitual després de les obres de millora de la planta baixa. Aquest retorn permet començar a programar altres activitats que a l'Espai 3 era impossible dur a terme. Aquest és el cas de les exposicions bibliogràfiques que ajuden a moure el catàleg de documents. L'equipament municipal ofereix a partir d'aquest mes de març tres exposicions mensuals. Una serà sobre Novel·les de terror, una altra sobre L'adveniment de l'Homo Deus i una infantil sobre l'Antic Egipte. De moment aquestes exposicions seran accessibles a les taules que es col·locaran, però estan demanats uns expositors nous per fer-les més atractives.

Aquest serà el darrer mes per justificar les lectures del repte lector La Biblioaventura. El 31 de març és la data límit tan per als infantils com per als joves i adults.

I una data destacada del mes de març serà el 21 quan el conductor del Club de lectura de Novel·la, José Luis Cantón, presentarà el seu nou llibre Donde toco comience. A l'Espai 2 a les 18.30 h.

La directora de la Biblioteca Municipal, Míriam Gásquez, ha expressat que, després de la reobertura, els usuaris i el personal estan contents amb els canvis i amb el retorn però que faltaran uns dies perquè vagin tornant els usuaris després d'aquest temps que l'edifici ha estat tancat.Una data important del programa d'aquest mes de març serà el 21 de març amb la presentació del darrer llibre escrit per José Luis Cantón, conductor del Club de lectura de Novel·la i professor de l'INS Rovira-Forns.

Biblioaventurers clou el 31 de març

Míriam Gásquez també ha recordat que el 31 de març totes les persones que es van apuntar al repte de la Biblioaventura han de tenir justificades les lectures. La directora de la Biblioteca anima a fer un últim esforç per completar les deu o les sis lectures, segons sigui infantil o adult.

La Biblioteca també torna a oferir la possibilitat de fer els exàmens acTIC com a centre col·laborador. Míriam Gásquez recorda que es pot escollir la Biblioteca per fer aquesta prova oficial.

Aquest mes de març també s'han programat les noves sessions dels clubs de lectura amb la possibilitat de fer tastets i sessions de conta-contes. En aquesta ocasió hi haurà quatre perquè es recupera una que es va ajornar.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]