hola

La Regidoria de Comerç està elaborant una nova guia de comerços i serveis de la localitat que es pugui mantenir actualitzada i sigui accessible.

Per aquest motiu, serà una guia online que es podrà consultar a través del web municipal. Aquesta guia pretén ser una eina viva on poder trobar la informació dels establiments comercials i de serveis, els seus horaris, què ofereixen cadascun d’ells, imatges dels seus negocis i quines són les seves xarxes socials, entre d’altres. Actualment, la Regidoria de Comerç s’ha posat en contacte amb tots els propietaris de comerços i serveis per tal d’informar-los d’aquesta nova guia telemàtica.

Cada establiment parteix d’un perfil amb unes dades bàsiques que ha d’anar complimentant per tal de tenir el màxim de la informació que vol oferir a la ciutadania. Els comerciants tindran control total de la seva informació perquè tindran sempre accés directe i personalitzat a la seva fitxa, de manera que es podrà mantenir actualitzada, segons ha explicat la Regidoria de Comerç.

La idea és que al mes de març ja pugui estar operativa a través del web de l’Ajuntament de Santa Perpètua, de la mateixa manera que ara ja es pot consultar la Guia de marxants dels mercats ambulants.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha afirmat que “ara es fa una aposta per una guia online de tots els comerços i serveis de Santa Perpètua amb la complicitat dels seus propietaris per tenir-la sempre actualitzada” i ha afegit que “per a la ciutadania disposar d’aquesta nova guia telemàtica serà una eina útil per poder saber on trobar allò que necessita sense haver de marxar del municipi”. La regidora ha explicat que aquests dies s’estan fent les visites per explicar-los la guia i solucionar els dubtes que puguin tenir.


Foto: Fira de Comerç de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]