hola

 

Santa Perpètua commemora un any més el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. La Regidoria d’Igualtat i Drets Civils de l’Ajuntament ha dissenyat una programació que començarà el 7 de març amb un acte institucional. A les 18 h, tres dones perpetuenques llegiran el manifest a la plaça del 8 de març acompanyades de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Les veïnes que donaran lectura al manifest estan vinculades a una entitat social, una cultural i una esportiva. Després, el públic podrà veure en directe una actuació de l’artista LaHelen. Enguany, la celebració del 8M està especialment vinculada amb la inauguració del nou Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), ja que l’equipament tracta l’evolució del treball i la industrialització amb perspectiva de gènere.

El 7 de març a les 19.30 h, a la Sala Telers d’El Vapor, tindrà lloc el concert Dones de Sal, a càrrec de la Neus Mar. El 8 de març hi haurà una penjada de tires liles per escenificar, simbòlicament, els impediments que tenen les dones en el seu dia a dia i, especialment, en l’àmbit laboral. La programació del 8M continuarà els dies 10 i 15 de març amb dos tallers participatius. El primer sobre l’empoderament de la dona i serà al Centre Cívic Can Taió de 17 a 20 h. El segon Mindfulness pel benestar emocional i serà a les mateixes hores al Centre Cívic Can Folguera. Els tallers seran a càrrec de la psicòloga Isabel Erill. El 21 de març a les 19 hores hi haurà un club de lectura feminista a la Biblioteca a càrrec d’Anna Fernàndez. La regidora d’Igualtat i Drets Civils, Sandra Gómez, ha expressat que “commemorem aquesta data perquè malauradament, a les dones, encara ens tenen en segon lloc i hem de continuar lluitant per demostrar que hi som i tot el que valem”.


Foto:Acte central del Dia de les Dones de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]