hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua vol mostrar públicament el seu suport a l’Escola Tècnica de Girona que ha patit aquesta matinada un greu incendi i que ha afectat totalment al seu edifici. El foc s’ha produït aquesta matinada a un concessionari de motocicletes i bicicletes situat al costat de l’Escola Tècnica. Segons ha avançat el propi centre, l’incendi ha cremat part dels edificis de l’Escola Tècnica de Girona automoció i bussiness però no ha afectat a l’edifici ràcing.

L’Escola Tècnica de Girona és un centre molt vinculat a l’ElectroCatFP, que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua a través del Centre de recursos del vehicle elèctric (CREVE). Des del 2015 ha participat a totes les edicions de l’ElectroCatFP obtenint molts bons resultats: centre guanyador al 2015, segon classificat a l’edició de 2017, menció especial per la seva difusió del campionat a les xarxes socials al 2020, millor disseny de vehicle a l’any 2021 i millor projecte a l’edició de 2022. L’Escola Tècnica de Girona tenia prevista la seva participació a l’edició de l’ElectroCatFP 2023 però l’incendi ha afectat també tot el material competiu.

El regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, ha manifestat que lamenta profundament la situació en la que s'ha vist l'Escola Tècnica de Girona i ha volgut donar suport en nom de l’Ajuntament de Santa Perpètua i dels organitzadors de l’ElectroCatFP ,tant a la direcció del centre com a tot l'alumnat afectat. Hernández ha recordat que l'Escola Tècnica de Girona es col·laboradora de l’Ajuntament i que aquest any també estava preparant la seva participació en l'edició de l'ElectroCatFP 2023 tot assenyalant que "ens alegrem que els danys hagin sigut només materials i confiem que el centre pugui recuperar aviat la normalitat després d'aquest greu incident i poder seguir col·laborant en la promoció de l’educació professional que aposta per nous models sostenibles de mobilitat. Volem seguir comptant amb l’Escola Tècnica Girona a l’ElectroCatFP".


Foto: Vehicle de l'Escola Tècnica de Girona participant en la darrera edició de l'ElectroCatFP / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]