hola

La preinscripció al curs escolar 2023-2024 s’inicia el dilluns 6 de març, a segon cicle d’Infantil i Primària i el dimecres 8 de març a Secundària Obligatòria.

En ambdós casos, el termini finalitza el 20 de març i tot el procediment es realitzarà de forma telemàtica. La Regidoria d’Educació, situada a la Granja Soldevila, donarà suport a les famílies que tinguin dubtes durant aquest procés de preinscripció.

La novetat més destacada és que per primer cop Santa Perpètua és zona única i això vol dir que tots els infants tindran 30 punts per situació del seu domicili i així podran escollir el centre educatiu que vulguin amb el màxim de punts per residència. Pel que fa a ESO, les escoles públiques estan adscrites als dos instituts i l’alumnat de l’IE Santiga al seu centre.

Santa Perpètua comptarà amb deu línies d’I3 i onze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa al segon cicle d’Infantil, sis línies d’I3 estaran a l’escola pública, dos a l’Escola La Florida i a l’Institut Escola Santiga i una a les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor).

Pel que fa a la Secundària, l’IE Santiga tindrà dues línies de primer d’ESO, l’Institut Rovira-Forns tres i l’Estela Ibèrica dos i, pel que fa a les concertades, tres tindrà el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor.


Foto: Avui comença la preinscripció / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]