hola

La Llotja de Vehicles Antics i Clàssics celebrarà aquest dissabte 11 de març la seva dinovena edició. El recinte firal i el passeig de la Florida, entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el Camí de la Granja, així com l’aparcament de l’avinguda de l’Onze de Setembre seran l’escenari d’aquesta activitat, que es desenvoluparà de nou del matí a tres de la tarda. La Regidoria de Promoció Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua organitza aquesta fira amb la col·laboració d’una comissió ciutadana d’aficionats als vehicles clàssics i el Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda.

La 19a Llotja de Vehicles Clàssics i Antics disposarà d’exposició i venda de motocicletes i cotxes antics; vehicles restaurats i per restaurar i es podran adquirir tota mena de peces de recanvi relacionades amb el món del motor. L’organització posa a disposició dels participants més de 19.000 metres quadrats d’exposició i ofereix aparcament gratuït tant als expositors com als visitants.

En aquesta ocasió, oberta de manera gratuïta a tothom que vulgui provar, hi haurà un circuit de cotxes per radio control. Tot i que les inscripcions, que són gratuïtes, continuen obertes, l’organització espera la participació d'un centenar d'expositors i a part, els vehicles clàssics i antics que es puguin exhibir o posar a la venda. Aquests vehicles estaran situats al recinte firal, on també hi haurà espai per aparcament de visitants.

El regidor de Promoció local, Antonio Egea, ha afirmat que tot està previst per a aquest dissabte i que hores d'ara ja hi ha una setantena d'expositors inscrits.Santa Perpètua recupera aquesta activitat que no es feia des del 2019. Egea creu que la Llotja atraurà molt de públic i expositors després d'aquests anys sense fer-se.

El regidor de Promoció local ha subratllat que tothom podrà participar en un circuit de vehicles per radio control i que hi haurà l'opció d'adquirir peces de recanvi.


Foto: Aquest dissabte se celebra una nova edició de la Llotja de Vehicles / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]