hola

Efímera continua aquest diumenge 12 de març amb un espectacle familiar apte per a tots els públics. La Sala Telers acollirà Herència, de la company­ia Industrial Teatrera, presenta un show en clau de clown sobre el món que deixem. La sinopsi ens parla de dos personatges dins d’un abocador, un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herència. La companyia ens convidarà a la reflexió sobre el món en el que vivim i que volem deixar. La Sala telers es tranformarà de nou per acollir aquest espectacle amb el públic en circular, espectador i alhora protagonista.

Efímera són propostes culturals profesionals i les entrades per assistir als espectacles es poden adquirir a través de la plataforma Entràpolis o bé a la taquilla del MTIV el mateix dia de l’espectacle i sempre que hi hagi aforament disponible. El preu dels espectacles varia i el del proper 12 de març serà de 5 euros a partir de 2 anys.

Tota la informació sobre Efímera es pot consultar al web municipal staperpetua.cat. A més, a diferents equipaments municipals ja es pot consultar en paper el llibret amb la programació per a tot l’any 2023. Properament Efímera disposarà de web i xarxes socials pròpies.

La programació d'Efímera es va inaugurar el 7 de març amb la proposta Dones de Sal, un homenatge a les dones de Mar de Neus Mar. Un total de 150 persones van assistir a l’espectacle. La música mediterrània i la dansa contemporània van centrar aquesta activitat, que va donar el tret de sortiuda a la nova programació cultural estable de Santa Perpètua.

Els propers actes programats en el marc d’Efímera són: Un segundo bajo la Arena, del Col·lectiu Desasosiego, el 15 d’abril a la Sala Telers; Noche Cañón, de la Societat Doctor Alonso, el 29 d’abril a CAM Bernades; Paradís, d’El Somni Produccions, el 13 de maig a la Sala Telers i Arribar i Ploure duet format per l’actor Ricard Farré i el músic Àlex Pujols, el 10 de juny també a la Sala Telers.

Una de les novetats que inclou aquesta nova programació cultural és que transforma Mogoda Escènica en Efímera Estiu amb propostes tancades per aquest 2023 com Girafes, proposta familiar de carrer, Potser no hi ha Final, espectacle de circ, un concert The Penguins, de Big Mama Montse & Captain’s Brotherhood i de Clarence Bekker Band. Les propostes de l’Efímera Estiu seran gratuïtes i tindran lloc al Parc Central o es realitzaran de manera itinerant pels carrers. Desrpès de l’estiu es reemprendrà Efímera amb Ma Solitud, de Guillem Albà; Joan Colomo & Radiofórmula; El Gegant del pi, de Pau Vinyals; El Candidato o candidata amb Marc Villanueva i Gerard Valverde i la cloenda de la programació amb Spiritual Boyfriends.


Foto: El primer espectacle d'Efímera va atreure 150 persones / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat
18 Abr 2024 12:16 - RedaccióComença el període de preinscripció per a Batxillerat

Aquest dijous 18 d'abril s'ha iniciat el període de preinscripció per a Batxillerat. Al municipi s'ofereixen [ ... ]

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]