hola

Santa Perpètua disposa de tres centres per a l’etapa educativa 0-3 anys que són l’Escola Bressol Municipal Can Folguera, Espiga i els Pins. La jornada de portes obertes serà de 10 a 13 hores i les famílies podran conèixer l’equip d’educadores, les instal·lacions i els projectes educatius de cada centre.

L'Escola Bressol és el primer cicle de l'educació infantil. Les escoles bressols municipals tenen com a objectiu principal oferir un entorn molt proper al marc familiar i afavorir una relació de col·laboració amb les famílies.

La jornada de portes obertes és prèvia al procès de preinscripció que serà del 8 al 19 de maig a través d’un formulari disponible a la web staperpetua.cat. El calendari establert per a tot el procès de preinscripció s’estableix de la següent manera: l’1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i del 2 al 8 de juny es podran presentar possibles reclamacions a aquesta llista. El 9 de juny es realitzarà el sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades a punts i a partir del dia 15 de juny es presentarà la llista ordenada amb la puntuació dels infants admesos i, si s’escau, la llista d’espera. El període de matrícula s’estableix del 16 al 22 de juny.

La Regidoria d’Educació recorda que els infants nascuts l’any 2021, que cursaran el proper any I2 tindran l’escolarització gratuïta. Els serveis pels qual es paga un preu públic serà l'acollida, el servei de menjador i/o berenar. A més, les famílies d'infants lactants (nascuts el 2023) i d'1 any (nascuts el 2022), podran acollir-se a la tarifació social, és a dir, que la quota d'escolarització i dels serveis oferts tindrà un preu segons els ingressos de la unitat familiar, essent el preu màxim de 190 euros mensuals.

Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]