hola

La Regidoria de Convivència i Mediació, a través del servei de Tinença d'Animals de companyia, ha realitzat una sèrie de millores a l'espai del Correcan. Aquest equipament disposa des de fa uns dies d'una vuitena de nous elements on els gossos poden execitar-se. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzula, han visita l'espai aquest dilluns on s'ha instal·lat diferents obstacles canins que han estat dissenyats utilitzant la referència de la disciplina "Agility". Es tracta d'un circuit amb vuit elements que es poden encadenar seguint un ordre on "el gos pot exercitar i demostrar les seves habilitats de seguretat, força, agilitat, rapidesa, obediència, destresa, salt de longitud i constància i també la intuïció", segons ha explicat la Regidori de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela.

A l'espai també s'ha instal·lat nova senyalització que explica els aparells i un codi QR que ens porta a l'ordenança de tinença d'animals.El Correcan es troba situat en un costat del parc Central  en una zona compresa entre el Camí de la Granja i la línia fèrria de la R8. Aquesta zona disposa d'una superfície de 2.180 m2 amb una tanca d'1,80 metres d'alçada, llum, una font i aparcament al costat del recinte.

El servei de Tinença d'Animals de companyia explica que el correcan "és un espai públic de socialització on es troben les persones que estimen els animals i volen que aquest tinguin una experiència d'oci lúdic i saludable dins de la zona urbana" i afegeix que "són espais per a la salut i la convivència d'animals i persones".


Foto: Una delegació municipal va visitar ahir el nou circuit amb els vuit elelemtns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]