hola

La Regidoria de Convivència i Mediació, a través del servei de Tinença d'Animals de companyia, ha realitzat una sèrie de millores a l'espai del Correcan. Aquest equipament disposa des de fa uns dies d'una vuitena de nous elements on els gossos poden execitar-se. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la regidora de Convivència i Mediació, Olga Valenzula, han visita l'espai aquest dilluns on s'ha instal·lat diferents obstacles canins que han estat dissenyats utilitzant la referència de la disciplina "Agility". Es tracta d'un circuit amb vuit elements que es poden encadenar seguint un ordre on "el gos pot exercitar i demostrar les seves habilitats de seguretat, força, agilitat, rapidesa, obediència, destresa, salt de longitud i constància i també la intuïció", segons ha explicat la Regidori de Convivència i Mediació, Olga Valenzuela.

A l'espai també s'ha instal·lat nova senyalització que explica els aparells i un codi QR que ens porta a l'ordenança de tinença d'animals.El Correcan es troba situat en un costat del parc Central  en una zona compresa entre el Camí de la Granja i la línia fèrria de la R8. Aquesta zona disposa d'una superfície de 2.180 m2 amb una tanca d'1,80 metres d'alçada, llum, una font i aparcament al costat del recinte.

El servei de Tinença d'Animals de companyia explica que el correcan "és un espai públic de socialització on es troben les persones que estimen els animals i volen que aquest tinguin una experiència d'oci lúdic i saludable dins de la zona urbana" i afegeix que "són espais per a la salut i la convivència d'animals i persones".


Foto: Una delegació municipal va visitar ahir el nou circuit amb els vuit elelemtns / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]