hola

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha visitat aquest dimecres les actuacions que s'han realitzat al Centre Cívic de La Florida que ha comportat la renovació del parc, la rehabilitació de la bassa i l'asfaltat dels camins. El pressupost total de les tres actuacions ha estat d'uns 250.000 euros.

La zona exterior del Centre Cívic La Florida compta amb un nou equipament de jocs infantils. La instal·lació s’ha renovat completament amb nou material de jocs de fusta i la reconstrucció del paviment de cautxú, que es trobava amb mancances a causa de l’acció dels arrels dels arbres propers que es va aixecar en algunes zones.

La bassa del Centre Cívic La Florida s'ha rehabilitat, s'ha pavimentat i ara disposa de tres fonts ornamentals amb nous equips de bombeig i hidràulics. L'alcaldessa ha destacat que la rehabilitació de la bassa ha estat "espectacular" i que els tres sortidors d'aigua "donen molta vida i alegria" i "s'endegaran en funció de la normativa del Pla de sequera".

La millora del parc del Centre Cívic que va finalitzar a la tardor ha estat altra de les obres que s'han executat a l'equipament. L'alcaldessa ha animat a la ciutadania a visitar el parc que ha qualificat "d'únic" al municipi , "molt adaptat a l'entorn" i on "els infants poden gaudir de valent".

La tercera actuació que s'ha portat a terme ha estat l'asfaltat dels camins exteriors del recinte que estaven malmesos a causa de l'acció dels arrels dels arbres. Aquestes actuacions que han format part del Pla d'Inversions Municipals 2021-2023.


Foto: Un moment de la visita a les actuacions de millora del Centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]