hola

Més de tres-cents joves han estat atesos entre el 27 de febrer i el 31 de març a la Mostra d’Ensenyament organitzada per la Regidoria de Joventut. Els joves han pogut resoldre dubtes i informar-se sobre la cerca i tria d’estudis postobligatoris.

La Mostra d’Ensenyament ha realitzat assessories individuals, xerrades a la Promotora i una xerrada en el marc de la programació SPM en família sobre estudis postobligatoris. Pel que fa a les assessories individuals, uns 70 joves han estat atesos pel servei, la gran majoria alumnat de tercer i quart d’ESO amb qüestions recurrents relaciones amb la recerca i tria de la Formació Professional de Grau Mitjà, la tria de Batxillerat enfocat cap als estudis superior i altres temes relacionats amb les preinscripcions.

Durant la Mostra també s’han realitzat xerrades a la Promotora a les quals han participat uns 250 alumnes de tercer i quart d’ESO i de primer de Batxillerat. Els temes més preguntats en aquestes xerrades segons han explicat des del Punt Jove han estat els relacionats amb els estudis artístics i esportius i els graus universitaris. Les families també han trobat el seu espai a la Mostra gràcies a la xerrada Després de l’ESO... què? dins de les activitats de SPM en família a la qual van assistir una desena de pares i mares interessats a aspectes sobre la motivació en els estudis i l’acompanyament en la tria d’estudis postobligatoris.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha expressat que la Mostra d’Ensenyament és la campanya més important de Joventut pel que fa a l’acompanyament dels joves estudiants i creu que les assessories són un aspecte molt destacat per la seva atenció personalitzada i individualitzada. «Cal continuar oferint els màxims recursos als joves estudiants per tal que la seva formació sigui l’adequada als seus interessos i capacitats», ha indicat Solà.


Foto: Una de les xerrades de la Mostra d'Ensenyament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]