hola

L’ONGD SPSolidària ha rebut una donació de DCZ4 Amazon Mollet i de l’Ajuntament de Santa Perpètua d’onze palets de material higiènic-sanitari. Es tracta de mascaretes d’un sol ús, guants sanitaris de nitril i gel hidroalcohòlic. Tot aquest material s’ha distribuït entre els centres mèdics amb els quals l’ONGD col·labora i en alguns casos ha construït. Així viatjaran a Gàmbia a Jalangbereh, a Mauritània a les localitats de Bouanzé, Tachott, N’diao, Dafort, Agoinitt i Artemou, i als campaments de refugiats sahrauís al de Tifariti.

SPSolidària ha afirmat que “sabem que aquests subministraments seran molt útils i apreciats per tots els centres mèdics i esperem que contribueixin a millorar l’atenció mèdica i el benestar de les comunitats locals”. L’entitat ha agraït aquesta generosa contribució i a l’empresa DUE Logística per la seva col·laboració en l’enviament a més dels socis que han treballat per empacar tot el material. Cada comunitat correrà amb la majoria de les despeses de fer arribar els paquets a l’Àfrica.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que arrel de la visita per recollir la donació econòmica atorgada per DCZ4 Amazon Mollet se'ls va oferir aquest tipus de material i finalment ha rebut onze palets.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també tenia excedents d'aquest tipus de material que també ha donat a l'ONGD, segons ha informat Aymerich, qui ha detallat que tot aquest material anirà a diverses localitats a l'Àfrica on hi ha centres mèdics amb els quals l'entitat col·labora.

Lídia Aymerich ha volgut agrair a DUE Logistics la donació de capses de cartró i el transport del material fins a una nau a Sabadell d'un soci de l'entitat on s'ha pogut redistribuir el material per a cada municipi.

La presidenta de SPSolidària ha destacat que el transport fins a cada localitat anirà a càrrec de les comunitats beneficiàries i ha valorat la donació feta en uns 6.000 euros.


Foto: Membres de SPSolidària empacant per localitats el material donat / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]