hola

 

La construcció de les noves dependències per a l’empresa municipal Mogoda Serveis a l'avinguda de Jacint Verdaguer podrien acabar la primera quinzena del mes de maig.El projecte inclou la construcció d’un edifici, l’adequació d’un aparcament per als vehicles de neteja i recollida de residus i la urbanització de l’espai. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa, Isabel Garcia, el regidor de Mogoda Serveis, Julio Pérez, i el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, va fer una visita d'obres el 13 d'abril.

Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat i aproparan el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions. Les obres es divideixen en dues fases. La primera inclou les obres de construcció de l’edifici i l’habilitació de la primera planta, aparcament i oficines i la instal·lació d’una marquesina destinada a l’aparcament de camions.

El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, ha avançat que "la previsió és que el 10 de maig estiguin les obres finalitzades" i ha apuntat que el trasllat de Mogoda Serveis es planejarà per tal d'establir quines seran les millors opcions. Macías ha remarcat que l'edifici acollirà "el personal de Mogoda Serveis i l'important parc mòbil de l'empresa municipal". "Aquest nou edifici significarà una millora per a tots els treballadors de Mogoda Serveis que guanya un edifici nou que suposa una millora qualitativa", segons ha afirmat Adelino Macías, que insisteix que "el benefici serà per al conjunt de la ciutadania". El pressupost d'aquesta primera fase és de gairebé 600.000 euros. El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, ha expressat que "és una inversió per a la millora de la qualitat del servei molt important que calia fer". El trasllat de l'empresa municipal es podria fer de manera immediata, segons han explicat responsables municipals.


Foto: Una delegació municipal va visitar les obres / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]