hola

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va posar ahir en coneixement de les famílies dels equips femenins del club que una persona integrant de l’entitat ha estat denunciada per agressió sexual a jugadores de l’entitat. En aquesta reunió, la junta de la UCF va explicar que els Mossos d’Esquadra va alertar el club al mes de gener quan aquesta persona va ser detinguda per la denuncia d'uns fets succeïts fa més de cinc anys, aliens a l'entitat. Immediatament, la Junta va aplicar el protocol intern contra els abusos sexuals i va acomiadar (expulsar) aquesta persona, sense que transcendís els motius de l’acomiadament, seguint les instruccions dels cossos de seguretat, com ha afirmat el president de la UCF, Francisco Torres, que ha aclarit que aquesta setmana el cos policial ha posat en coneixement de la UCF de noves denuncies, de jugadores menors d’edat del club.

La Junta de la UCF manifesta públicament "la condemna davant de qualsevol classe d’assetjament, abús o agressió sexual i ens hem posat a disposició de les autoritats competents per col·laborar en la investigació d’aquests fets denunciats". Francisco Torres ha expressat que com a club no han rebut cap queixa, denúncia, ni tan sols sospita per part de les famílies i ara sembla que hi ha diversos casos, tampoc saben quants i també s'apunta que s'haurien produït fora de les instal·lacions del club. El president de la UCF es reafirma en la necessitat de que "la justícia es pronuncii quan abans millor i esclareixi els fets".

El club s'ha posat a disposició de totes les famílies per aclarir tot allò que estigui a les seves mans i acompanyar-les en aquests moments tan difícils per a tothom. "Volem insistir que el nostre principal objectiu és mantenir la integritat de les jugadores i la honorabilitat del propi club". La UCF es compromet a seguir les indicacions dels cossos de seguretat i revisarà tots els protocols per evitar qualsevol risc. També oferirà formació a les persones del club per tal d’assegurar que aquests tipus de situacions no es produeixin a l'entitat.

El president de la UCF, Francisco Torres, ha insistit que quan el club té coneixement de la primera denúncia és per decisió del jutge que porta aquest cas i que se'l avisa perquè el presumpte agressor formava part del club tot i que el cas no estigués vinculat a l'entitat. L'entitat expressa que en aquests moments tan complicats, la UCF demana el màxim respecte, especialment per a les víctimes i les seves famílies, i ha volgut agrair el suport del Consistori, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.


Foto: Francisco Torres, president de la UCF Santa Perpètua, atenent als mitjans de comunicació durant la roda de premsa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]