hola

La convocatòria d'ajuts individuals de menjador als centre educatius s'obre del 15 al 31 de maig per part del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El Consell Comarcal i l’Ajuntament obren del 15 al 31 de maig la convocatòria d’ajuts individuals de menjador a l’alumnat que pertany a famílies en situacions socioeconòmiques desafavorides per al segon cicle d’infantil, Primària i secundària obligatòria. Les famílies que vulguin optar a aquest ajut han de fer la petició a ambdós organismes, Consell Comarcal i Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o demanant cita prèvia a l’OAC en el termini establert. Pel que fa a l’ajut municipal, la partida econòmica destinada a aquesta subvenció ha estat ampliada dels 132.000 euros als 145.000. A més s’han ampliat els trams econòmics per poder optar a la beca a partir de l’actualització de l’IRSC fet pel govern de la Generalitat. Altres novetats de la convocatòria és que s’ha fixat el preu màxim a subvencionar fixat en 6,91 euros per alumne i dia i, en cas que l’infant tingui una diversitat funcional reconeguda oficialment per la Generalitat mitjançant la targeta acreditativa de discapacitat, s’aplicarà un 70 % de subvenció directament.

Foto: Menjador d'un centre educatiu de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]