hola

La convocatòria d'ajuts individuals de menjador als centre educatius s'obre del 15 al 31 de maig per part del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El Consell Comarcal i l’Ajuntament obren del 15 al 31 de maig la convocatòria d’ajuts individuals de menjador a l’alumnat que pertany a famílies en situacions socioeconòmiques desafavorides per al segon cicle d’infantil, Primària i secundària obligatòria. Les famílies que vulguin optar a aquest ajut han de fer la petició a ambdós organismes, Consell Comarcal i Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o demanant cita prèvia a l’OAC en el termini establert. Pel que fa a l’ajut municipal, la partida econòmica destinada a aquesta subvenció ha estat ampliada dels 132.000 euros als 145.000. A més s’han ampliat els trams econòmics per poder optar a la beca a partir de l’actualització de l’IRSC fet pel govern de la Generalitat. Altres novetats de la convocatòria és que s’ha fixat el preu màxim a subvencionar fixat en 6,91 euros per alumne i dia i, en cas que l’infant tingui una diversitat funcional reconeguda oficialment per la Generalitat mitjançant la targeta acreditativa de discapacitat, s’aplicarà un 70 % de subvenció directament.

Foto: Menjador d'un centre educatiu de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]