hola

Demà divendres, la Policia Local celebrarà la XIV Festa cloenda de l’educació viària en un acte que tindrà lloc al pavelló municipal d’esports, amb més de 300 escolars assistents. Durant la festa de cloenda es realitzaran diversos tallers i activitats per tal que l’alumnat gaudeixi d’un matí diferent i dinamitzat també per membres del cos de la Policia Local de Santa Perpètua que han impartit la formació.

Alumnat de Santa Perpètua de diferents nivells educatius han participat a les diferents activitats proposades per la Policia Local sobre educació viària en el marc de la programació estable.

Pel Parc Infantil del Trànsit, ubicat al parc Central, han pres part 670 alumnes de Primària que han rebut formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via.

Per a l’alumnat més gran, de quart d’ESO i Cicles formatius, la programació estable ha inclòs xerrades sobre el consum d’alcohol i drogues i les seves afectacions quan es porta un vehicle, també s'han fet noves xerrades sobre els Vehicles de mobilitat personal (MVP) i xerrades amb els monitors de l’Institut Guttmann també s’han adreçat a alumnat de batxiller. En aquestes activitats han participat 530 alumnes.

A la XIV Festa cloenda d'eduació viària inclou com a novetat la demostració d'un rescat en un accident de trànsit que anirà a càrrec de Bombers de Mollet amb col·laboració de Policia local i ambulàncies Grup Falck.

Foto: Imatge d'arxiu de la Festa de 2022 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família
28 Maig 2024 11:23 - RedaccióGairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família

El Col·legi Sagrada Família va organitzar el 17è Cross Mare Isabel a la Zona Esportiva Municipal. [ ... ]

La Policia denuncia onze motoristes en una campanya
28 Maig 2024 10:40 - RedaccióLa Policia denuncia onze motoristes en una campanya

La Policia Local de Santa Perpètua ha realitzat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors [ ... ]

El Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada
28 Maig 2024 09:54 - RedaccióEl Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional [ ... ]