hola

L’AFA de l’Escola Santa Perpètua prepara per aquest dissabte 27 de maig l’edició 25 de la seva Festa de la Primavera. La programació inclou una nova edició del cros que aquest any disputaran 147 infants de l’escola i com a mínim 157 persones amb edats a partir de l’ESO. L’entitat informa que entre 8 i 8.30 h es podran inscriure alguns corredors més en les categories a partir d’ESO. Un cop finalitzin les curses, es procedirà al lliurament de premis i també s’atorgaran els trofeus als guanyadors del tradicional Concurs de dibuix de l’escola. A partir de les 11 h i fins a les 13 h es desenvoluparan les activitats al pati de abaix amb tres inflables per a edats diferents i servei de bar a càrrec de les famílies de 6è i l’empresa de menjador oferirà algun tastet. També hi haurà opció de conèixer l’oferta d’extraescolars que organitza l’AFA de l’Escola Santa Perpètua i els beneficis de ser sòcies de l’entitat.

La vocal de l'AFA Santa Perpètua, Judit Terés, ha informat que entre 8 i 8.30 h es podran inscriure alguns corredors més en les categories a partir d’ESO.Després del cros la Festa de la Primavera de l'AFA Santa Perpètua ha preparat a partir de les 11h activitats lúdiques per als infants per tal de passar una bona jornada en família i fer comunitat, com ha destacat Terés.Judit Terés ha animat a les famílies de l'escola a prendre part en aquesta Festa de la Primavera i ha avançat que l'AFA muntarà una carpa informativa.


Foto: Imatge d'arxiu de la Festa de la Primavera de l'Escola Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]