hola

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials ha recollit més de 600 litres de llet a través del Mercat solidari de la Biblioteca que es va desenvolupar entre els dies 29 de maig i 2 de juny. L'activitat consistia en un intercanvi de llibres, revistes i dvd a canvi de llet que s'ha destinat al magatzem municipal de Santa Perpètua, situat al carrer de Tierno Galván i gestionat per l'ONG El Cabàs solidari.

En aquesta ocasió, la Biblioteca ha pogut organitzar aquest Mercat solidari durant cinc dies i això ha permès posar a disposició molts documents sobretot novel·les i còmics d'adults a més de revistes i cd de música de tota mena. Fa dos anys, quan es va començar a demanar aliments a canvi dels documents que es descatalogaven de la Biblioteca es van aconseguir 200 quilos d'aliments, l'any passat es van sumar 335 quilos i enguanyhan estat 620 litres de llet.

Ester Umbert, treballadora de la Biblioteca Municipal, ha explicat que cada vegada hi ha més usuaris que coneixen aquesta iniciativa i aquest cop, amb més dies i amb un únic aliment a aportar, ha facilitat l'intercanvi.

Els Bancs d'aliments tenen un dèficit important de llet a conseqüència de la retallada d'ajudes europees i per això en coordinació amb El Cabàs Solidari s'ha optat per recollir aquest aliment bàsic, com subratlla Umbert.Des del primer dia del Mercat Solidari fins a l'últim la Biblioteca va rebre moltes visites, a l'Espai 2 que sempre tenia una mitjana de quinze persones. Ester Umbert ha subratllat que moltes persones van tornar dos i tres cops pel Mercat solidari.


Foto: Imatge del Mercat Solidari de la Biblioteca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]