hola

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials ha recollit més de 600 litres de llet a través del Mercat solidari de la Biblioteca que es va desenvolupar entre els dies 29 de maig i 2 de juny. L'activitat consistia en un intercanvi de llibres, revistes i dvd a canvi de llet que s'ha destinat al magatzem municipal de Santa Perpètua, situat al carrer de Tierno Galván i gestionat per l'ONG El Cabàs solidari.

En aquesta ocasió, la Biblioteca ha pogut organitzar aquest Mercat solidari durant cinc dies i això ha permès posar a disposició molts documents sobretot novel·les i còmics d'adults a més de revistes i cd de música de tota mena. Fa dos anys, quan es va començar a demanar aliments a canvi dels documents que es descatalogaven de la Biblioteca es van aconseguir 200 quilos d'aliments, l'any passat es van sumar 335 quilos i enguanyhan estat 620 litres de llet.

Ester Umbert, treballadora de la Biblioteca Municipal, ha explicat que cada vegada hi ha més usuaris que coneixen aquesta iniciativa i aquest cop, amb més dies i amb un únic aliment a aportar, ha facilitat l'intercanvi.

Els Bancs d'aliments tenen un dèficit important de llet a conseqüència de la retallada d'ajudes europees i per això en coordinació amb El Cabàs Solidari s'ha optat per recollir aquest aliment bàsic, com subratlla Umbert.Des del primer dia del Mercat Solidari fins a l'últim la Biblioteca va rebre moltes visites, a l'Espai 2 que sempre tenia una mitjana de quinze persones. Ester Umbert ha subratllat que moltes persones van tornar dos i tres cops pel Mercat solidari.


Foto: Imatge del Mercat Solidari de la Biblioteca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]