hola

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat organitza una edició renovada de la Fira del Casc Antic que té com a eslògan Fira-Antic. El cor del poble. Les activitats tindran lloc aquest dissabte 10 de juny des de les 10 h i fins a les 21 h aproximadament.

L’Ajuntament de Santa Perpètua, Centre Vila Associació Veïnal, Els Comerciants, la Ferradura Rovellada, el noi del micro i els comerços i restaurdors del casc antic així com entitats culturals col·laboren en aquesta fira que estarà ubicada en l’entremat de vies delimitades entre les places de l’Església i del 8 de març, el Mercat Municipal i el carrer del Pare Rodés. L’objectiu de la Fira del Casc Antic és recuperar i donar a conèixer activitats tradicionals relacionades amb el passat més agrícola i ramader del municipi. La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat es vol donar a conèixer “com referent actiu de present i futur” amb aquesta activitat pensada per a tota la família.

Aquesta edició del Fira-Antic comptarà amb una quarantena de paradetes d’artesans, antiquaris, venda de productes del camp i productes de proximitat. La plaça del 8 de març serà la seu de les activitats infantils que s’hi faran entre les quals hi ha jocs de fusta, inflables i una gimcana per a majors de 16 anys, però també estan previstes actuacions musicals, de dansa i tradicionals, mostra de cot­xes antics, passejades en carro de cavalls i amb rucs. A les 12h a la cruïlla dels carrers de Martí Costa i Prat de la Riba La Granja Menuda oferirà un espectacle de titelles. Durant tot el dia el CREM oferirà xerrades guiades i en diferents punts es podran veure cotxes antics i carros de pagès.

Sis establiments de la zona s’han apuntat al Fira-Tapa i oferiran tapes amb begudes al preu de tres euros. Seran Genso by Izakaya, El Bar, Frankfurt Mogoda, Aledo distribucions, Bodega Folguera, Can Perico i la Tasca de Cudillero.

La festa comptarà amb cercavila dels Gegants i els tabals de la Colla de Diables al matí i, a partir de les 19 h a la plaça de Francesc Macià, Ball de Gitanes, ballada de Mogoda Country i havaneres amb el grup Mar Brava.
Els tiquets per al Fira-Tapa i per les passejades en carro i en rucs es podran adquirir al local que durant aquest dia tindrà la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat al carrer de Prat de la Riba


Foto: La Societat de Carreters organitza la fira / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia de la Solidaritat amb el Poble Palestí
29 Nov 2023 15:59 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia de la Solidaritat amb el Poble Palestí

L'Ajuntament commemora el Dia Internacional de la Solidaritat amb el Poble Palestí fent visible la [ ... ]

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]