hola

L’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació en funcions, Pere García, han lliurat les acreditacions als projectes de diversificació curricular Faig i Experimenta de l’alumnat de tercer i quart d’ESO de l’Institut Rovira i Forns.

Un total d’11 alumnes de tercer d’ESO han pres part al projecte Faig consistent a tallers de cuina i hípica. Aquests tallers tenen com a finalitat l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits a l’aula per tal que esdevinguin un element motivador per a ells. L’Ajuntament facilita un espai on aquests alumnes puguin fer un aprenentatge prelaboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics.

Pel que fa al projecte Experimenta, hi han participat un total de 16 alumnes de quart d’ESO. Aquests joves han pogut realitzar pràctiques laborals a empreses, establiments comercials i serveis municipals com ara centres educatius, tallers mecànics, centres de veterinària, perruqueria, fotografia, restauració, sanitaris i de vehicles de mobilitat personal.
Aquests programes municipals tenen per objectiu oferir un suport educatiu per donar resposta a les necessitats de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar i assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria.

A l’acte de reconeixement han assistit també, l’alumnat participant i el professorat implicat en els projectes, la direcció del centre educatiu, la coordinadora pedagògica i la inspectora d’Educació. L'alumnat de cada projecte ha fet agraïments a les empreses en les quals han fet pràctiques, als mentors, a l'ajuntament i als mestres. I han valorat la seva experiència. "Marxem amb un somriure i amb una perspectiva molt alta del nostre futur", han conclòs.

El regidor d'Educació en funcions, Pere Garcia, ha agraït a empreses, entitats i departaments municipals la seva col·laboració per què l'alumnat ha pogut realitzar aquestes pràctiqyues en una desena d'àmbits diferents.També ha destacat que aquest programa motiva l'alumnat a continuar amb els estudis i a seguir amb la seva formació.L'edil  ha explicat que el programa Faig i Experimenta de l'Institut Rovira Fonrs és el mateix projecte que es fa a l'institut Estela Ibèrica i que s'anomena Orienta't i Supera't.


Foto: L'alumnat que ha participat en el projecte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]