hola

L’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació en funcions, Pere García, han lliurat les acreditacions als projectes de diversificació curricular Faig i Experimenta de l’alumnat de tercer i quart d’ESO de l’Institut Rovira i Forns.

Un total d’11 alumnes de tercer d’ESO han pres part al projecte Faig consistent a tallers de cuina i hípica. Aquests tallers tenen com a finalitat l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits a l’aula per tal que esdevinguin un element motivador per a ells. L’Ajuntament facilita un espai on aquests alumnes puguin fer un aprenentatge prelaboral, i treballar el currículum escolar en un entorn diferent posant a l’abast del professorat recursos educatius específics.

Pel que fa al projecte Experimenta, hi han participat un total de 16 alumnes de quart d’ESO. Aquests joves han pogut realitzar pràctiques laborals a empreses, establiments comercials i serveis municipals com ara centres educatius, tallers mecànics, centres de veterinària, perruqueria, fotografia, restauració, sanitaris i de vehicles de mobilitat personal.
Aquests programes municipals tenen per objectiu oferir un suport educatiu per donar resposta a les necessitats de l’alumnat amb una atenció individualitzada que afavoreixi la seva integració escolar i assoleixin les capacitats i les competències bàsiques per acreditar l’Educació Secundària Obligatòria.

A l’acte de reconeixement han assistit també, l’alumnat participant i el professorat implicat en els projectes, la direcció del centre educatiu, la coordinadora pedagògica i la inspectora d’Educació. L'alumnat de cada projecte ha fet agraïments a les empreses en les quals han fet pràctiques, als mentors, a l'ajuntament i als mestres. I han valorat la seva experiència. "Marxem amb un somriure i amb una perspectiva molt alta del nostre futur", han conclòs.

El regidor d'Educació en funcions, Pere Garcia, ha agraït a empreses, entitats i departaments municipals la seva col·laboració per què l'alumnat ha pogut realitzar aquestes pràctiqyues en una desena d'àmbits diferents.També ha destacat que aquest programa motiva l'alumnat a continuar amb els estudis i a seguir amb la seva formació.L'edil  ha explicat que el programa Faig i Experimenta de l'Institut Rovira Fonrs és el mateix projecte que es fa a l'institut Estela Ibèrica i que s'anomena Orienta't i Supera't.


Foto: L'alumnat que ha participat en el projecte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]