hola

El servei de menjador de l’Escola Santa Perpètua, gestionat per l’AFA del centre a través de l’empresa Pam i Pipa, va rebre ahir al migdia el certificat Bo, Sa i d’Aquí. Aquesta menció avala el compromís del servei de menjador del centre amb els productes km0 i sostenibles i una alimentació saludable i de proximitat en els dinars escolars. El certificat forma part de la campanya Mengem bo. Fem música. Som escola de la Generalitat.

Durant la celebració del guardó, els nois i noies del menjador van poder gaudir d’una actuació amb el músic Chung Man, un dels ambaixadors d’aquest projecte, amb qui també van interactuar i van fer preguntes.

La festa va comptar amb la participació de l’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i els regidors en funcions d’Educació, Pere Garcia, i de Promoció Local, Antonio Egea, a més de l’equip directiu del centre i representants de l’AFA de l’escola. L’escola també va rebre una certificació per part de l’empresa CASSA per utilitzar aigua de l’aixeta.

Durant l’activitat, es va donar a conèixer que la primera Festa de Ball del programa Bo, Sa i d’Aquí tindrà lloc a Santa Perpètua el 8 d’octubre en el marc del Festival Canallada.

La sòcia fundadora de l’empresa del menjador Pam i Pipa, Marta Salvador, es mostrava molt contenta amb aquest reconeixement i manifestava que aquest programa "assegura que els infants puguin gaudir d’una alimentació saludable,de proximitat i de temporada a les escoles".

Durant la celebració, Chung Man s’ha trobat i conversat amb els infants del menjador de l’escola al gimnàs on també els ha ofert un petit concert. L’ambaixador del programa ha dinat al menjador de l’escola i s’ha mostrat molt agraït per l’acollida dels nens i nenes de l’escola "perquè es tot positivisme, ganes de viure i és un honor".

D'altra banda, l'AFA de l'Escola Santa Perpètua considera que aquest certificat també és un reconeixement a la comissió de menjador de l'entitat que vetlla colze a colze amb empresa i direcció sobre aquest espai de menjador. La vocal de l'AFA, Judit Terés, ha subratllat que "serveix per validar aquests canvis en la nutrició dels infants que s'han anat introduint i fer taca d'oli a les famílies".

L’Escola Santa Perpètua va rebre ahir la certificació Bo, sa i d’aquí. El menjador de l’Escola Bernat de Mogoda, gestionat per l’empresa Bárbara Cuesta SL, rep aquest migdia aquest guardó. La festa compta amb la cantant Sara Roy.


Foto:Chung Man , durant la seva actuació / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys
23 Maig 2024 09:30 - RedaccióEls delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys

Els delictes coneguts a Santa Perpètua van baixar l’any passat gairebé un 11% respecte les dades [ ... ]

Crida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba
22 Maig 2024 11:38 - RedaccióCrida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport [ ... ]

Els primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments
22 Maig 2024 11:12 - RedaccióEls primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments

Durant els primers sis mesos de funcionament de l’app de la zona vermella i de la zona DUM (Distribució [ ... ]