hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per desenvolupar al municipi el projecte Impuls per a la rehabilitació energètica a l’habitatge.

El programa ofereix assessorament a les comunitats de propietaris per poder accedir a les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis d’habitatges. “Sabem que demanar un ajut d’aquestes característiques pot ser carregós i que calen fer diferents tràmits administratius”, manifesten Ajuntament i Consell Comarcal.

Un equip de persones mediadores estarà a disposició de les comunitats per oferir assessorament personalitzat sobre els programes d’ajuts, informació acompanyament en els tràmits, mediació en la presa de decisions de la comunitat de propietaris i altres accions com la recerca de personal tècnic.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la rehabilitació per aconseguir unes llars més sostenibles i més eficients energèticament, millorant els tancaments, els sistemes d’aïllament o fins i tot instal·lant plaques fotovoltaiques, segons detallen Ajuntament i Consell Comarcal. També es preveuen altres actuacions complementàries d’accessibilitat, conservació, seguretat i per a la retirada d’amiant. Les subvencions europees obertes en aquest àmbit poden sufragar entre el 40 i el 80% de la rehabilitació. Les comunitats interessades poden contactar amb la Regidoria d’Habitatge, al telèfon 93 574 32 34.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.


Foto: Instal·lació fotovoltaica a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]