hola

Aquest diumenge s'ha complert el primer aniversari de l'entrada en servei de l’Estació de Santa Perpètua de Mogoda Riera de Caldes de la línia R8. Segons un comunicat de Renfe,Durant aquest any, 50.000 viatgers han utilitzat l’estació.

L’estació, ubicada al costat de la Granja Soldevila, permet la connexió de la ciutat amb la Universitat Autònoma en només 5 minuts. A més de santa Perpètua cobreix la demanda dels municipis de l’Eix de la Riera de Caldes que no disposen de transport ferroviari, com Polinyà, Palau-solità i Plegamans, i Sentmenat. Des de fa un any, doncs, Santa Perpètua compta amb dues estacions: la nova de Riera de Caldes i la pertanyent a la línia R3 de La Florida.
En el marc del Pla ‘Transformem Rodalies’ Renfe va invertir 1,76 milions en la construcció de l’estació, consistent en el nou edifici de viatgers a la zona del vestíbul, amb màquines autovenda i control d’accessos; la construcció d’un pas inferior de connexió entre andanes, ascensors, marquesines i instal·lació de sistemes d’informació als viatgers, entre d’altres.

Durant aquest any d'entrada en servei de la nova estació, el Ple de l'Ajuntament ha reclamat al Departament de Territori millorar la freqüència de pas dels combois en la línia R8.


Foto: Autoritats municipals, del ministeri, Generalitat i renfe durant el dia de l'entrada en servei / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]