hola

 

Més de 300 infants participaran aquest any als Casals d’estiu de Santa Perpètua que se celebraran del 26 de juny al 28 de juliol a les escoles Santa Perpètua, La Florida i Bernat de Mogoda. L’Ajuntament, que organitza l’activitat, aporta en aquesta edició aproximadament un terç del cost del casal de tots els infants inscrits i ha establert la tarifació social amb un ajut econòmic en funció de la renda i o diversitat funcional. A aquest concepte el consistori aporta enguany 22.000 euros. També s’han destinat 16.000 euros a beques menjador.

El Casal d’estiu té com a objectiu potenciar la imaginació, la creativitat i l’expressió mitjançant les activitats; fomentar els hàbits saludables físics i psíquics; afavorir el desenvolupament de les capacitats motores, cognitives, emocionals i socials; mostrar la diversitat cultural, social del nostre entorn i del món i participar en les activitats compartint projectes, establint relacions de cooperació per assolir objectius comuns, fomentant la participació solidària, tolerant, responsable i respectuosa i resolent els conflictes mitjançant el diàleg. L’equip tècnic del Casal està format per dos tècnics de Joventut, una coordinadora del Casal, tres directores, 26 monitors i vuit vetlladors i persones voluntàries i en pràctiques. El centre d’interès és el circ i el cinema. Els infants realitzaran una sortida al Cosmocaixa i dormiran una nit al Casal. Un cop a la setmana aniran a la piscina, a excepció dels petits, i faran sortides.

També en les mateixes dates es desenvolupa el Campus esportiu amb 230 participants i el Campus de hip-hop amb 50. Totes dues activitats estan organitzades per la Regidoria d’Esports i es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais municipals. Els participants aniran cada dia a la piscina municipal.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]