hola

bressol_4063.jpg

L’Escola Bressol Els Pins s’ha adherit fins al 30 de juny a la vaga convocada per les organitzacions sindicals UGT Serveis Públics, CCOO i USOC per denunciar l’immobilisme de les patronals en la negociació del conveni col·lectiu que les regeix. El 100% de les treballadores de l’EBM Els Pins s’hi han adherit a l’aturada parcial diària des de les 9 a les 9.30 hores afectant al servei d’acollida, que no es pot realitzar i a l’horari habitual d’entrada al centre.

La directora de l’EBM Els Pins, Mari Domínguez, ha lamentat les molèsties que la protesta està ocasionant les famílies del centre però ha reivindicat la necessitat de fer-la per tal que les negociacions del conveni es reprenguin i l’etapa educativa 0-3 "sigui tinguda en compte com una etapa important en l’àmbit educatiu". Domínguez demana que cal posar en valor la tasca que es fa al 0-3 i reivindica que les treballadores són mestres professionals.

L’Escola Bressol Municipal Els Pins és un servei municipals però de gestió indirecta. En aquest sentit l’Ajuntament ha informat a les famílies de que la Generalitat no ha decretat serveis mínims i l'ajuntament no es competent per fer-ho. A través d'un comunicat signat per la nova regidora d'Educació, Ana Bajo, s’explica també a les famílies que la vaga és un dret reconegut i que els consistoris no tenen competències. Tot i això, han aclarit que els serveis no prestats com a conseqüència de la vaga no es cobraran a les famílies o es retornaran. L’Ajuntament ha lamentat la "pertorbació que pot causar aquesta situació a nivell familiar".

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]