hola

L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida ha celebrat la seva Festa de Barri que no es feia des de 2019. Gairebé unes 600 persones han pres part en algun dels actes programats entre el 30 de juny i el 2 de juliol, segons ha informat l'organització.

Totes les activitats es van desenvolupar a la sala polivalent del Centre Cívic La Florida. La festa es va iniciar amb el tradicional Homenatge a la Gent Gran que enguany es va dedicar a l'Adela Rivas. L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida va preparar un audiovisual amb una petita biografia de la persona homenatjada. Va ser l'acte més emotiu de la festa. La cantada d'havaneres del dissabte a la nit va omplir la sala i també la paella popular del diumenge.

El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, s'ha mostrat molt satisfet segons les opinions que els ha fet arribar les persones participants. Matilla ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible recuperar aquesta festa de barri. Sobre l'homenatge a la gent gran, Torcuato Matilla ha subratllat que s'intenta fer un reconeixement a la tasca que han fet alguns veïns pel barri i per les generacions futures.

El vocal de l'entitat José Ramos ha agrait al Restaurant La Dona que va ser l'encarregat de fer la xocolatada que es va distribuir el dissabte al matí. Ramos ha reconegut que esperaven més participació, tot i estar contents.Les havaneresvan atraure molt de públic. La paella popular de diumenge va ser la cloenda de la festa que va aglutinar unes 150 persones. El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, ha lloat a les cuineres.


Foto. Unes 150 persones van participar a la paella popular / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]