hola

El Jutjat de Pau de Santa Perpètua iniciarà la seva activitat a la nova ubicació de la Granja Soldevila al mes de setembre, segons ha explicat el jutge de Pau, Isidre Casanovas. Les obres d’adequació del nou espai estan a punt de finalitzar.

El trasllat del Jutjat de Pau de l’equipament actual situat a la plaça de Francesc Macià cap a la Granja, es realitzarà entre els mesos de juliol i agost sense que aquest comporti grans perjudicis als usuaris. A partir del mes de setembre, tots els serveis del Jutjat s’oferiran ja a la Granja Soldevila en l'horari habitual.

El trasllat respon a la necessitat de disposar d’unes instal·lacions accessibles i més dignes que les actuals. Les noves dependències disposen d’un taulell d’atenció al públic, una petita sala d’espera, un espai per al cos administratiu i una sala per a l’arxiu. L’accés es farà per la porta principal de la Granja Soldevila. Els casaments es desenvoluparan a l’Auditori de la Granja.

Divendres 7 de juliol va tenir lloc el darrer casament que es farà a la sala de l’actual jutjat de Pau i el jutge va oficiar la cerimònia entre David Tort i Evelyn García.

El jutge de Pau, Isidre Casanovas, ha indicat que la nova ubicació a la Granja "és una reivindicació ciutadana de fa temps" que comportarà, entre d’altres, una millora del servei i de l’atenció. El trasllat es farà durant els mesos de juliol i agost, "aprofitant que és quan menys activitat judicial hi ha amb l’objectiu de causar el mínim de molèsties a la ciutadania", segons ha matisat Casanovas, que demana paciència als ciutadans per si el trasllat ocasiona alguna molèstia.


Foto. Darrer casament en les depedències de la plaça de Francesc Macià / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]