hola

Les assessores del Consell Comarcal del Vallès Occidental que promouen a Santa Perpètua el programa Impuls per a la rehabilitació energètica a l’habitatge s’han instal·lat aquest matí al mercat ambulant per oferir informació a la ciutadania i explicar les ajudes que s'estan donant. El  proper dijous 20 de juliol les informadores tornaran a instal·lar el punt d'informació al mercat ambulaant.

Les assessores ja han visitat una cinquantena d’habitatges a Santa Perpètua amb possibilitats d’optar a les ajudes que atorguen els Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis d’habitatges. Les comunitats de veïns estan responent de manera positiva i ja s’han iniciat algunes reunions amb el veïnat per poder endegar el procés de petició d’ajudes.

Impuls ofereix assessorament a les comunitats de propietaris per poder accedir a les ajudes i posa a la disposició del veïnat assessorament personalitzat sobre els programes d’ajuts, acompanyament en els tràmits, mediació en la presa de decisions de la comunitat i altres accions com la recerca de personal tècnic.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la rehabilitació per aconseguir unes llars més sostenibles i més eficients energèticament, millorant els tancaments, els sistemes d’aïllament o fins i tot instal·lant plaques fotovoltaiques. A més, els programa d’ajudes preveuen altres actuacions complementàries d’accessibilitat, conservació, seguretat i per a la retirada d’amiant. Les subvencions europees obertes en aquest àmbit poden sufragar entre el 40 i el 80% de la rehabilitació.

 Les comunitats interessades poden contactar amb la Regidoria d’Habitatge trucant al telèfon 93 574 32 34 o enviant un correu electrònic a ccvoc.rehabilitacio@cvoc.cat

Foto: assessores del programa a la paradeta instal·lada al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]