hola

El Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua ja té preparat el programa d'activitats de cara al setembre que inclou un total de vint-i-cinc opcions diverses obertes a la ciutadania. La programació està adreçada a persones a partir dels 18 anys, tot i que algun taller podrien fer-los joves a partir de 14 anys acompanyats d'un adult.

Les activitats es divideixen segons les seves característiques. N¡hi ha que les organitza directament la Generalitat, altres l'Associació de Gent Gran i Pensionistes: Casal d'Avis Santa Perpètua i altres a través del programa de Gent Gran de la Fundació la Caixa. L'horari de les activitats són diverses en horari de matí i tarda, entre les 9.30 i les 20.30 h de dilluns a divendres.

En l'ámbit d'activitats físiques, el Casal Cívic i Comunitari ofereix En Forma!, Ioga, Zumbagym, Xikung, Taitxí, Pilates i Mou-te i crea salut. En la secció d'Activitats escèniques i musicals es pot fer Ball en línia, Balls de saló, Sevillanes, Dansa del ventre, Moviments llatins, Ballen en parella i el Grup de teatre Els + Grans. En aquest àmbit la novetat és Batucada que es farà els dilluns a les 19 h.

L'altra novetat de la propera temporada és la Bijuteria que es proposa els dimecres a les 9.30 h. També hi ha opció de fer Dibuix i pintura i Sardanes. El taller de Memòria i les activitats Amics/gues lectors/es i el d'Escriptura narrativa són algunes de les opcions formatives i en l'àmbit de noves tecnologies hi ha tallers d'Iniciació a la informàtica, Fer tràmits per internet i Imatges per recordar.

La responsable del Casal Cívic i Comunitari Santa Perpètua, Olga López, ha apuntat que les activitats començaran el 18 de setembre i anima la ciutadania a informar-se a l'equipament abans del 30 de juliol o a partir del 28 d'agost.


Foto: Ballada de sardanes al Casal Cívic / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família
28 Maig 2024 11:23 - RedaccióGairebé mil alumnes participen al 17è Cros Mare Isabel del Col·legi Sagrada Família

El Col·legi Sagrada Família va organitzar el 17è Cross Mare Isabel a la Zona Esportiva Municipal. [ ... ]

La Policia denuncia onze motoristes en una campanya
28 Maig 2024 10:40 - RedaccióLa Policia denuncia onze motoristes en una campanya

La Policia Local de Santa Perpètua ha realitzat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors [ ... ]

El Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada
28 Maig 2024 09:54 - RedaccióEl Mes de la Salut de les Dones inclou una xerrada, exposició i passejada

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional [ ... ]