hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua continuarà aquest agost amb l'aposta del programa Estiu Actiu amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan als centres cívics La Rambla i Can Folguera. Durant el mes de juliol aquest programa funciona als sis equipaments municipals.

Durant el mes d'agost el Centre Cívic La Rambla estarà obert de dilluns a divendres de 9 a 12 h i el Centre Cívic Can Folguera de dilluns a divendres de 17 a 20 h. En aquests dies i horaris es podrà fer servir l'Espai de lectura i jocs de taula i l'Espai obert de relació pensat per a menors d’edat acompanyats per un adult. Els dimarts a Can Folguera i els dimecres a La Rambla també s'ofereix l'Espai de meditació.

Altra opció és l'Espai digital, fins al 25 d'agost en ambdós equipaments. Dilluns, dimecres i divendres a La Rambla i dilluns, dimarts i dijous a Can Folguera. També es podran practicar Balls en línia del 14 al 30 d'agost al Centre Cívic de Can Folguera de 18.30 a 19.30 h.

Finalment la setmana del 31 de juliol al 3 d'agost s'han programat sessions de l'EsportivaMENT al Centre Cívic la Rambla de dilluns a dijous de 9.15 a 10.15 h i per a persones amb mobilitat reduïda de 10.30 a 11.30 h.

Foto: Centre Cívic La Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]