hola

El Departament de Territori ha invertit més de 2 milions d'euros en la incorporació de noves expedicions i la modificació d’horaris en prop d’una quinzena de línies interurbanes d’autobús de cara a l’inici del curs. Entre aquestes, figura la línia entre Parets i Santa Perpètua de Mogoda que connecta la nostra ciutat amb l'Hospital de Mollet. La línia 345, que opera l'empresa Sagalés, disposa d'una nova expedició per sentit, que ha entrat en servei aquesta setmana. En total són 13 expedicions de dilluns a divendres feiners i la primera surt del Parc Catalunya en direcció a l'Hospital i Parets a les 7h i 12 minuts. La darrerà surt a les 20h i 12 minuts. La línia disposa d'un total de nou parades en el terme municipal de Santa Perpètua. Parc Catalunya,Tierno Galván amb Av. Girona, carrer de la Mestra, carrer de Sant Isidrel (davant IE Santiga), Av. Santiga amb Martí Costa, Jacint Verdaguer – Rambla, Jacint Verdaguer (Can Folguera), Onze de Setembre (davant la CIM Vallès) i Alstom.

El Departament, en un comunicat, explica que aquestes noves expedicions suposen un important augment de l’oferta de serveis de bus interurbà i que atenen peticions d’usuaris, ajuntaments o consells comarcals.
La consellera de Territori, Ester Capella, en la presentació de les millores de les línies, va assegurar que es tracta “d’un pas significatiu en la millora del servei d’autobusos interurbans” que té per objectiu “garantir els drets de la mobilitat i l’accessibilitat” de tots els ciutadans, en tant que “qualsevol persona de qualsevol indret del país ha de tenir els mateixos drets, independent que visqui o no en zones poblades”.


Foto: Acte de presentació de les noves millores a les línies d'autobús / Departament de Territori

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]